Horoszkóp, December 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp, December 2., Csütörtök

Kos 

Rossz megérzéssel ébredsz, ezért legszívesebben egész nap ágyban maradnál, de nyugi, ezt csak a kialvatlanság mondatja veled, összességében egy fárasztó, de mégis szuper napra számíthatsz. Kár lenne kihagyni! 

Bika 

Azt tervezed, hogy a barátodon számon kérsz néhány dolgot, de ezt próbáld inkább estére halasztani, mert egy hosszabb beszélgetés kerekedhet belőle, amire reggel nem biztos, hogy van idő. 

Ikrek 

Már százszor megbántad, hogy egy barátodnak igent mondtál, amikor egy nagy kéréssel állt elő, de elég csúnya dolog lenne az utolsó pillanatban visszamondani, mikor kifejezetten számít rád. Hidd el, neked is jól fog esni! 

Rák 

Általában nem folysz bele a hierarchia harcokba, mert elégedett vagy azzal, amit csinálsz, de most nem tudsz lakatot tenni a szádra. Mindenkit meglep, mekkora harcos veszett el benned, és ezentúl sokkal jobban fognak tisztelni. 

Oroszlán 

Ha januártól fizuemelést szeretnél kérni, akkor a mai nap tökéletes arra, hogy előhozakodj vele a főnöknek. Egyrészt, egészen jó kedvében csípheted el, másrészt ma a kommunikáció terén tarolhatsz. 

Szűz 

Mindig csak húzod-halasztod a felmondást, de most elhatározod, hogy profi módon megszerkeszted az önéletrajzodat és új munka után nézel. Ne csüggedj, ha ez lassan alakul, előbb vagy utóbb meghozza a gyümölcsét! 

Mérleg 

Aggódsz a szakmai jövőd miatt? Akkor szedd össze magad és kérdezz rá a főnöknél nyíltan, mik a tervei veled. Lehet, hogy meg fogsz lepődni a válaszán, de az is simán előfordulhat, hogy ez indít el egy új úton. 

Skorpió 

Nagyon csábító, amikor az egyik barátod azzal henceg, hogy náluk alig van munka, és egyébként baromi jól fizetnek, de ne dőlj be neki! Valószínűleg nem ő a munka hőse, és mindent másra tol, ezért érzi ennyire lazának! 

Nyilas 

Bármennyire is rossz a helyzet, ne hagyd, hogy a humorérzéked elhagyjon, mert sokkal könnyebben átvészelheted a napot, ha vevő vagy a poénokra. Így a totális összeomlást is elkerülheted, ahonnan egyébként sokkal nehezebb felállni. 

Bak 

Hagyd most a rutint és inkább ellenőrizz mindent kétszer, mert a megszokás ma nem lesz a barátod. Ha kell, akkor kérd meg egy kollégádat is, hogy ellenőrizzen, így biztosan nem fogsz sehol elcsúszni a feladatoddal. 

Vízöntő 

Dobj le magadról minden feladatot és egyszerűen csak menj el egy nagyot sétálni, vagy ugorj le az edzőterembe! Nagyon nagy szükség lenne arra, hogy tiszta fejjel tudj gondolkodni, és ez csak így fog menni. 

Halak 

Az sosem rossz, ha előre tervezel, csak az a baj, hogy mire odajutsz, az élet százszor felülírhatja az elképzeléseidet. Épp ezért a legjobb, ha már most készülsz B-tervvel, amit bevethetsz, ha úgy hozza a szükség. 

Még több

Horoszkóp