3 csillagjegy, akinek az év vége szerelmet hoz

Egész évben arra vártál, hogy a nagy Ő végre bekopogtasson az ajtón? Ha nem is pont szó szerint, de van rá esély, hogy végre belebotlasz az igaziba!

3 csillagjegy, akinek az év vége szerelmet hoz

A december sok asztrológiai érdekességet tartogat, de egyúttal szerelmet is hoz három nagyon szerencsés csillagjegynek, akik megérdemlik a boldogságot! Közöttük vagy? Máris kiderül! 

Kos 

Az utóbbi időszakban hullámvasút volt az életed párkapcsolati fronton, de végre te is úgy érzed, hogy magad mögött hagyhatod az egészet. Azzal, hogy ezt hangosan is megfogalmazod, az univerzum máris a kezedre játszik és egy olyan srácot sodor eléd, akivel már eddig is nagyon jóban voltatok, de most kölcsönösen úgy érzitek, ennél több is lehetne közöttetek. 

Nyilas 

Már randizol egy ideje egy sráccal, de igazából nem érzel iránta különösebben semmit, nem úgy, mint az egyik haverja iránt! Amikor megismerkedsz vele, máris belobban a szikra, ami mindenkinek nyilvánvaló lesz. Épp ezért kár lenne húzni az időt, ha más tetszik, akkor szállj ki a kapcsolatból addig, amíg senki nem sérül és tedd meg az első lépéseket a kiszemelted felé. 

Vízöntő 

Nem vagy egyszerű eset, ha szerelemről van szó, mert állandóan kifogásokat gyártasz, miért nem megfelelő az alkalom, de utána meg szomorkodsz, hogy nem jött össze a dolog. Szerencsére most egy olyan pasi akad az utadba, akit nem lehet ilyen könnyen lerázni, ugyanis annyira tetszel neki, hogy minden követ megmozgatna azért, hogy melletted lehessen. Ne zárd ki, add át magad neki! 

Ezt jósolják a csillagok decemberre:

Még több

Horoszkóp