Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Ha a volt pasid új barátnőjére gondolsz, még mindig féltékenység kerít a hatalmába? Ez azt jelenti, hogy még nem vagy túl rajta, pedig látod, ő már tovább lépett, neked is ezt kellene tenned. 

Párban: Kicsit eltávolodtatok az elmúlt napokban, hetekben, de most újult erővel csap titeket fejbe a szerelem és olyan szenvedélyre számíthattok, mint még soha! Ez a hétvége főleg a hálószoba falai között zajlik majd! 

Bika 

Szingli: Van egy srác, akivel nem bánnád, ha komolyabbra fordulna a viszony, de valamiért nem sikerül egyről a kettőre jutnotok. Azért ne add fel, talán eddig csak az időzítés volt szerencsétlen! 

Párban: Magad sem hiszed, de amiatt kaptok össze, hogy egy teljesen hétköznapi dologban nem értetek egyet. Ez azért nem válóok, inkább kezeld úgy, hogy valami újat tudtál meg a szerelmedről. 

Ikrek 

Szingli: Jókor és jó helyen, talán így lehetne a hétvégédet a legjobban jellemezni. Egy olyan pasi szemel ki magának, aki neked is bejön és kiderül, hogy nagyon is egy hullámhosszon mozogtok. 

Párban: A probléma megoldásához ketten kellenek, ne akarj mindent te intézni. Azzal csak azt éred el, hogy a párod teljesen belekényelmesedik ebbe a szituációba és azt fogod érezni, hogy örökös küzdelem az élet. 

Rák 

Szingli: A racionális éned azt súgja, hogy most nem a legalkalmasabb az időzítés az ismerkedésre, de ha a szíved felülírja ezt, akkor hallgass rá, mert jót súg! Ideje, hogy felelevenítsd a flörttudásodat! 

Párban: Igen, kényelmetlen dolog az intim együttlétekről beszélni, de ha neked valami nem oké az ágyban, akkor muszáj előhozakodnod a témával. A hétvége remek lehetőség, hogy nyíltan színt vallj! 

Oroszlán 

Szingli: Az egyik kollégád többet érez irántad, mint barátság, de ez egészen addig le sem esik neked, amíg randira nem hív. Valójában te is gondoltál már rá, hogy milyen cuki pasi, úgyhogy nem is kérdés, hogy adsz neki egy esélyt! 

Párban: Bőven akad megbeszélnivalótok, főleg, mivel az utóbbi időben mindketten nagyon sokat dolgoztatok. A hétvégén lesz is erre lehetőségetek, és meglep, hogy a párod milyen nyitottan kezeli az egész témát. 

Szűz 

Szingli: Az egyik barátnőd szerelmi élete olyan szuperül alakul, hogy elgondolkodtat arról, vajon a tiéd hol siklott ki. Ez a hétvége nem a flörtölésről, inkább az agyalásról fog szólni, de rájössz a megoldásra. 

Párban: Bár a karácsony még odébb van, a párod olyan elő meglepetéssel készül, amiről nem is álmodtál. Ez annyira feldob, hogy egész hétvégén szinte a felhők felett fogsz lebegni, és nem győzöl neki hálálkodni. 

Mérleg 

Szingli: Téged lep meg, hogy ami csupán szórakozásnak indul, az milyen gyorsan komolyra fordul. Csak kapkodod a fejedet, és néhány nap leforgása alatt már a közös jövőtöket mérlegeled. 

Párban: A családi ebéden nem minden a terveid szerint alakul, nem kizárt, hogy egy rosszul elsült poén miatt feszültség alakul ki a párod és a szüleid között. Próbáld meg rendezni a helyzetet, nehogy rosszabbra forduljon! 

Skorpió 

Szingli: Érzelmes napoknak nézel elébe, de pont ezért, még azt is szépnek látod, ami nyilvánvalóan nem működött. Ne a múlton merengj, mert elszalaszthatod közben a nagy Ő-t a jelenben. 

Párban: Azt érzed, hogy a kapcsolatotok kicsit ellaposodott, de ha mindig ugyanazt a forgatókönyvet követitek, ezen ne csodálkozz. Szervezzetek olyan programot, ami mindkettőtöknek újdonság! 

Nyilas 

Szingli: Senki nem tud úgy ismerkedni, ha közben folyamatos nyomás alatt van, szóval ne úgy indulj neki a randinak, hogy ő lesz a férjed, egyszerűen csak próbáld meg jól érezni magadat vele. 

Párban: Bármi is okozza a türelmetlenségedet, próbáld meg kezelni, mert a pasid most nem fogja tolerálni a hisztis énedet. Nem mellesleg neked sem tesz jót, ha folyton csak várakozol és közben nem éled meg a jelent. 

Bak 

Szingli: A pasi, akivel eddig chateltél, néhány napja nem jelentkezik, te pedig rögtön arra következtetsz, hogy mással randizik. Nyugi, simán előfordulhat, hogy annyi dolga van, hogy nem ér rá írni. 

Párban: A hétvége utolsó perce is be van táblázva, mert egy halaszthatatlan projekttel kell haladnod. Azért ügyelj rá, hogy a szünetekben a pasidra is szakíts időt, nehogy rosszul essen neki, hogy mindvégig mellőzöd. 

Vízöntő 

Szingli: A megérzéseid azt súgják, hogy a srác, akivel randizol elég bonyolult jellem. Hallgass az ösztönödre, mert tényleg így van, és így még időben megkímélheted magadat a szívfájdalomtól. 

Párban: Hagyd a háztartást és a főzést, inkább menjetek el étterembe, vagy rendeljétek a kaját házhoz! Nagyon rátok fér, hogy csak kettesben legyetek, úgyhogy mindent dobj félre azért, hogy kihasználjátok az időt. 

Halak 

Szingli: A volt barátod nem tudja megemészteni, hogy szakítottál vele, és lehet, hogy megpróbál az új kapcsolatnak bekavarni. Tedd egyértelművé neki, hogy ezt már nem lehet megmenteni! 

Párban: A karácsony közeledtével annyi tennivaló lesz a hétvégéken, hogy hosszú ideig ez az utolsó alkalom, amikor nem kell semmit csinálni, csak élvezni a nyugit. Használjátok ki, és menjetek el valahová kirándulni kettesben! 

Még több

Horoszkóp