4 csillagjegy, akiből fantasztikus férj válhat

Velük nem kétséges a holtomiglan, holtodiglan!

4 csillagjegy, akiből fantasztikus férj válhat

Hugh Grant egyszer azt mondta, szívesen leforgatná a világ egyik legkedveltebb romantikus filmjének, a Sztárom a páromnak a folytatását, hogy megmutassa, mit történik a vége csapó után. „Bebizonyítanám, mekkora szörnyű hazugság minden és szó sincs happy endről” – nyilatkozta. Nos, mi azért továbbra is imádjuk a romkomokat, DE abban azért igazat adunk Hugh-nak, hogy ezeknek a tündérmeséknek semmi köze a valósághoz. Az örökké tartó kapcsolat ugyanis nem pusztán egy csettintés műve: keményen meg kell dolgozni érte és rengeteg apróságon múlhat az, összeilletek-e.

Ám míg azt senki sem döntheti el helyetted, hogy kimondd-e valakinek az Igent, az asztrológia azért mégis adhat ehhez egy kis támpontot, mert akad néhány csillagjegy, aki születésénél fogva tökéletes férjjelölt. Mutatjuk, ki azok!

Kos

Nem is lehet kérdéses, hogy a Kosokból jó férj válhat, hiszen szeretik a kezükbe venni az irányítást: gondoskodnak a háztartás vezetéséről és a családjuk anyagi biztonságáról is. Néha talán ridegnek tűnhetnek, pedig van egy ezerszer lágyabb oldaluk is – csak nem mutatják meg akárkinek. Plusz pont, hogy a Kos pasik számára borzasztóan fontos az őszinteség: ami ugyebár a kapcsolatok egyik alappillére. Hidd el, ők nem félnek kiteregetni a kártyájukat a párjuk előtt…

Oroszlán

Oké, hogy szeretnéd összekötni az életed valakivel, de közben a függetlenségedet is meg akarod őrizni? Akkor érdemes Oroszlánokkal ismerkedned, mert ők mindenkinél jobban tisztelik a partnerük szabadságvágyát. (Mivel az nekik is elég erős…) Nem akaszkodnak rá a másikra, nem kémkednek utána: egyszóval, hisznek abban, hogy teret kell adniuk a párjuknak – vagy a feleségüknek. Ráadásul legalább annyira rettenthetetlenek, mint Jon Snow a Trónok harcából. Mellettük bárki biztonságban érezheti magát, azaz olyanok, mintha a 21. század lovagjai lennének – a fényes páncélzat, na meg a lovak nélkül. Tényleg semmitől nem ijednek meg: például az elköteleződéstől sem.

Szűz

A Szűz csillagjegyű férjek mindenben IS támogatják a feleségüket a karrierjükben. Soha, még akár egyetlen pillanatra sem éreztetik azt a társukkal, hogy választaniuk kell a munka és a kapcsolat között. Ennek természetesen az a legfőbb oka, hogy ők maguk is keményen dolgoznak. A kitartásuk lenyűgöző és mindenekelőtt elképesztően motiváló is. Akármit tűznek ki maguk elé célként, addig nem állnak meg, amíg el nem érik azt. Ez azt is jelenti, hogy egyáltalán nem adnak fel semmit pusztán néhány akadály miatt: a házasságukért is a végsőkig küzdenének. Amikor egy Szűz pasi megfogadja, hogy jóban rosszban kitart a másik mellett, akkor azt tényleg NAGYON komolyan is gondolja.

Halak

Nem maradhatnak ki a felsorolásból a Halak jegy szülöttei sem, hiszen imádnak gondoskodni a szerelmükről és tényleg bármit megtennének ezért. Ha mindez nem lenne elég, fantasztikus apa válhat belőlük és még a háztartási feladatokból is örömmel kiveszik a részüket. Önzetlenségből simán leckéket is adhatnának másoknak: egy Halak pasi MINDIG ott terem, ha valakinek segítségre és támogatásra van szüksége. Ha rossz napod volt a munkában, biztos lehetsz abban, hogy a kedvenc sütijeiddel vár otthon.

Forrás: YourTango, The Times of India

Van még pár asztro-listánk:

Még több

Horoszkóp