Horoszkóp, December 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp, December 6., Hétfő

Kos 

El vagy maradva a karácsonyi ajándékok beszerzésével, de szerencsére ma eléggé laza napod lesz, így lesz időd kitalálni, kinek, mit vegyél, sőt, még akár el is tudsz ugrani, hogy megvásárold őket! 

Bika 

Közeleg az év vége, és neked annyi feladatod van a munkában, hogy szinte semmi egyébre nem jut időd. Nyugi, nem kell mindent egyedül megoldanod, nyugodtan kérheted a kollégák és a pasid segítségét is! 

Ikrek 

A hétfő sosem tartozott a kedvenceid közé, de ma különösen nehezen viseled, hogy be kell menned a munkahelyedre. Gondolj arra, hogy minél hatékonyabb vagy, annál hamarabb mehetsz haza pihenni. 

Rák 

Szuper ajándékötleted támad, de sokkal nehezebb a kivitelezése, mint azt elsőre gondolod. Ha viszont hiszed, hogy ez a TÖKÉLETES meglepetés, akkor egy pici fáradtságot azért megér, nem igaz?  

Oroszlán 

Neked az év ezen időszaka már mindig egyfajta számvetéssel telik, próbálod végig gondolni, hogy miben voltál eredményes. Ha úgy érzed, hogy idén munka fronton megrekedtél, akkor érdemes a miérteket megvizsgálni. 

Szűz 

Érthető, hogy nem szeretsz nemet mondani, de ha nem akarsz magadnak felesleges köröket, akkor jobb, ha ma mégis bebiztosítod magad egy határozott nemmel. A főnököd is meg fogja érteni. 

Mérleg 

Legszívesebben a takaró alatt kuckóznál egész nap, de egy olyan meeting vár ma rád, amit kár lenne kihagyni, ugyanis szakmai és magánéleti szempontból is sorsfordító pillanatnak ígérkezik. Tedd oda magadat! 

Skorpió 

Kissé bizalmatlan vagy a pasiddal, úgy érzed, nem mindenben mond igazat. Ahelyett, hogy ezt magadban érlelgeted, inkább hozd fel őszintén, és mondd el neki az érzéseidet, nem fogja őket félvállról venni. 

Nyilas 

Mindegy, hogy az év vége rohamosan közeleg, te már olyan ünnepi lázban égsz, hogy az sem érdekel, hogy mennyi melód van. Egy jó kis karácsonyi playlisttel számodra nem létezik akadály. 

Bak 

Nyugis napnak ígérkezik a mai, szerencsére alig lesz dolgod, de ez nem jelenti azt, hogy akkor lábat kellene lógatnod. Kezdj el online shoppingolni és szerezd be azokat az ajándékokat, amiket eddig még nem sikerült! 

Vízöntő 

Nem úgy alakul a napod, ahogyan tervezted, ezért az egész délután újraszervezést igényel. Kár lenne ezen bosszankodni, mert változtatni úgysem tudsz rajta, inkább nézd a jó oldalát: így egyel kevesebb teendőd lesz ma. 

Halak 

Attól, hogy a barátnőd szerint az ötlete világmegváltó, még nem kell, hogy te is így gondold. Persze tudjuk, hogy ezt nehéz megmondani neki, de még mindig jobb, mintha abba a hitbe ringatod, hogy igaza van. 

Még több

Horoszkóp