Horoszkóp, December 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 7-én is!

Horoszkóp, December 7., Kedd

Kos 

Valami nyugtalanít, de az a legrosszabb, hogy sajnos te sem tudod megfogalmazni, pontosan mi. Talán, ha meditálnál egyet, az segítene abban, hogy picit jobban magadra fókuszálj és kiderítsd az okát! 

Bika 

Ha valamihez nincs kedved, akkor ne erőltesd, mert úgysem fogod magad komfortosan érezni. Többet ér az, ha nemet mondasz és inkább kiélvezed az ajándékba kapott szabadidőt, hiszen lenne mit csinálnod!

Ikrek 

Bár lenne dolgod, szíved szerint egész nap csak chatelnél a barátaiddal és szerveznéd az ünnepi partit. Mi lenne, ha kompromisszumos megoldásként délelőtt megcsinálnád, amit muszáj, délután pedig szervezkednél? 

Rák 

Annyira le vagy terhelve a melóban, hogy már a közérzetedet is rossznak érzed. Túlóra helyett fogd a cuccodat és irány valamelyik karácsonyi vásár! Egy jó kis forralt bor és az ünnepi hangulat tutira feltölt! 

Oroszlán 

Az a szép a barátságban, hogy nem kell feltétlenül mindenben egyet értenetek, de ettől még szerethetitek egymást. Szóval ne harapd le a barátnőd fejét, ha ő más véleményen van ma, mint te. 

Szűz 

Érthető módon fáradsz, így a hibázási lehetőség is sokkal nagyobb, de nem lehet gond, ha mindent duplán ellenőrzöl. Lehet, hogy ez picit több idő, de még mindig kevesebb, mintha az egész projektet javítani kellene. 

Mérleg 

A megfontoltságod ma kapóra jön, ugyanis a főnököd nem tud dűlőre jutni egy kérdésben, és épp a te alapos és józan ítélőképességedre van szüksége ahhoz, hogy döntsön. Segíts neki, nem lesz hálátlan érte! 

Skorpió 

Lehet, hogy a karácsonyi programokat felülírja egy nem várt esemény, de emiatt kár lenne a pasiddal összeveszni. Egy kis szervezéssel minden megoldható, de ehhez kompromisszumra lesz szükség mindkettőtök részéről. 

Nyilas 

Rengeteg meló szakad ma a nyakadba, viszont az a jó hír az egészben, hogyha ezt befejezed, akkor az év hátralévő részében már csak kisebb projekteket kell elintézned. Ha most kitartasz, ez lesz a jutalom cserébe! 

Bak 

Jó lenne, ha a fontos pénzügyi döntéseket inkább holnapra halasztanád, mert most nem vagy kellőképp összeszedett, hogy tisztán átlásd a költéseidet. Holnap minden sokkal egyértelműbb lesz! 

Vízöntő 

Az egyik kollégádnak sikerül felbosszantania, ami elrontja az egész napodat, de szerencsére a pasid azonnal tudja, hogyan kárpótoljon. Egy fincsi vagy és a kedvenc karácsonyi filmed is a meglepi része lesz! 

Halak 

A saját családod az, aki jelenleg teljesen kiborít, mert sokkal nagyobb feneket kerítenek a közelgő ünnepnek, mint az normális lenne. Azért vigyázz, nehogy megbántsd őket, hiszen csak nagyon várják, hogy együtt legyél velük! 

Még több

Horoszkóp