3 csillagjegy, aki decemberben fizetésemelésre számíthat

Anyagi fronton nem is kérdés, hogy ők lesznek a hónap legnagyobb nyertesei. Vajon közéjük tartozol?

3 csillagjegy, aki decemberben fizetésemelésre számíthat

Néhány csillagjegy számára a december megnyugtató hírt hoz fizetésemelés képében. A csillagok jóslata szerint most minden lehetőségük meglesz arra, hogy extra pénzt zsebeljenek be a munkájukért, már csak az a kérdés, hogy élnek-e ezzel? 

Bika 

A hónapban nagyon jól tudod magad menedzselni, ha énmárkát építenél, ez az időszak biztosan sikert hozna. Épp ezért érdemes bepróbálkoznod a főnöknél a fizuemeléssel is, mert a kommunikációs képességeidnek hála olyan könnyen megnyerheted őt magadnak, hogy szinte meg sem kell erőltetned magad. 

Szűz 

Az elmúlt hónapokban bebizonyítottad, hogy a legjobb vagy a csapatodban, amit a főnök is kiszúrt, most pedig azzal szeretné az igyekezetedet díjazni, hogy jutalmat ad neked. Ez azonban nem csak egyszeri dolog lesz, úgy kalkulál vele, hogy minden hónapban hozzátol valamennyit a fizudhoz. Ugye, milyen szuperül hangzik? 

Halak 

Nehezen tudod magad eladni, ha fizuemelésről van szó, de szerencsére nem is lesz szükség arra, hogy magadat fényezd a főnök előtt. Ő pontosan tisztában van azzal, hogy mennyire sokat ér a tudásod, és annak érdekében, hogy ezt továbbra is a cégnél kamatoztasd, elképesztőt dob a fizetéseden. Először sem hiszed, hogy ez megtörténhet! 

Izgalmas decemberre készülj:

Még több

Horoszkóp