Horoszkóp, December 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 8-án is!

Horoszkóp, December 8., Szerda

Kos 

A helytállásoddal és az ötleteiddel ma könnyen kivívhatod a főnök elismerését, sőt, ha most csapsz le rá, akkor még simán némi fizuemelést is kicsikarhatsz belőle. Használd ki a lehetőséget, mostanában több ilyen nem lesz! 

Bika 

Ha a reggeleket már túl hidegnek ítéled meg a kocogáshoz, akkor válts valami otthoni edzésformára, mert sokkal hatékonyabb vagy napközben, ha reggel le tudod vezetni a felesleges energiáidat.  

Ikrek 

Senki nem várja el tőled, hogy mindig 200%-ot teljesíts, sőt, még a 100%-ot sem. Az emberek néha hibáznak, és most, amikor egyébként is már mindenki fáradt, érthető, ha te sem pörögsz dupla fordulatszámon. 

Rák 

Úgy érzed, legszívesebben asztalt borítanál és felmondanál azonnali hatállyal, de ezt csak a fáradtság mondatja veled. Nagyon szuper lenne, ha a délutánt valami olyannak szentelnéd, ami teljesen fel tud tölteni. 

Oroszlán 

Az egyik kollégád mindenáron bele akar kontárkodni a munkádba, ami nyilvánvalóan elég rosszul érint, de első körben azért próbálj meg diplomatikusan válaszolni neki. Ha abból nem ért, akkor lehetsz határozottabb! 

Szűz 

Nem igazán tudod ma magad jól kifejezni, úgyhogy a legjobb, ha kerülsz minden olyan szitut, ahol véleményt kellene formálnod. Ha tudsz, akkor maradj home office-ban így biztosan megkímélheted magad az értelmetlen cseverészéstől. 

Mérleg 

Az egyik kollégád lebetegszik, ezért rád hárul az ő feladata is, de ha nem bírsz vele, nyugodtan jelezd a főnöknek, ő is tudja, hogy nem elvárható, hogy két ember munkáját egyidejűleg végezd.  

Skorpió 

Szuper napnak ígérkezik a mai, mintha az egész univerzum a te kezed alá dolgozna. Minden pontosan úgy történik, ahogy eltervezted, és még arra is marad időd, hogy délután elugorj egy rövid ünnepi bevásárlásra. 

Nyilas 

Úgy érzed, hogy van az a pont, amikor te már nem tudsz a másiknak támaszt nyújtani. Nyugi, nem elvárható tőled sem, hogy olyanban asszisztálj a barátnődnek, ami értelmetlen, és ami szívfájdalmat okoz neki. 

Bak 

A mai meetingen egyetlen félmondatoddal olyan sikert aratsz, hogy még a főnököd is gratulál hozzá, ami tőle óriási megtiszteltetésnek számít. Élvezd ki a reflektorfényt, mert tényleg megérdemled! 

Vízöntő 

Az egyik kollégád annyira felnéz rád, hogy tőled kér segítséget, amikor elakad a munkában, ez pedig nagyon is legyezgeti a hiúságodat. Érthető, mindenkinek jól esne, ha valaki arra kérné, hogy mentor legyen. 

Halak

Még csak szerda van, de te már ma alig bírsz kimászni az ágyból. Az nem segít, ha literszámra iszod a kávét, arra lenne szükség, hogy az estét ténylegesen kikapcsolódással töltsd. Hidd el, a meló holnap is megvár! 

Még több

Horoszkóp