Horoszkóp, December 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 9-én is!

Horoszkóp, December 9., Csütörtök

Kos 

Ez az időszak most nem a pihenésről szól, de azért 10 percet naponta nyugodtan magadra szánhatsz. Nem kell rohanni, még bőven van idő, hogy mindent elrendezz karácsonyig, amit szeretnél, szóval nyugi! 

Bika 

Nem hiszel a véletlenekben, ezért biztos vagy benne, hogy minden, ami most körülötted zajlik, az okkal történik. Próbáld meg összerakni a jeleket, mert a teljes kép nagyon sokat fog dobni a kedveden. 

Ikrek 

Már az sem érdekel, ha elkésel a melóból, mert úgy érzed, hogy ennyire futja most tőled. A legjobb, ha az egész napot ennek a lazaságnak szenteled, mert szükséged van arra, hogy picit kibillenj az állandó hajtásból. 

Rák 

Megkönnyebbüléssel tölt el, hogy végre itt a csütörtök, de ami még jobb, hogy úgy érzed, kezded magad utolérni a melóval. Ez megnyugtat, hiszen az elmúlt napokban rengeteget aggódtál, hogy kicsúszol az időből. 

Oroszlán 

Kicsit szórakozott leszel ma, így ne csodálkozz, ha úgy elteszed a telefonod, hogy nem találod sehol, vagy kifuttatod a tejet, amit a kávéhoz melegítesz. Igazi káosz lesz a nap, úgyhogy jobb, ha meló után hazafelé veszed az irányt. 

Szűz 

Szuper hírt kapsz ma: a főnököd bejelenti, hogy kisebb prémiumot oszt szét közöttetek. Így máris sokkal egyszerűbbnek ígérkezik a hónap, és nem kell aggódnod, hogyan fogsz tudni a fizudból gazdálkodni. 

Mérleg 

Az egyik kollégád kicsit tolakodóbb ma, mint máskor szokott lenni, de ha ez zavar, akkor mindenképp jelezd neki, mert később sokkal nehezebb lesz leépíteni. Bármennyire kínos, itt csak az őszinteség segít! 

Skorpió 

A főnököddel nagyon egy hullámhosszra kerülsz, nagyon jól tudtok ma együtt dolgozni, ami megnyugtat, mert volt némi kétséged afelől, milyen lesz a közös munka. Szerencsére csak pozitív benyomásaid lesznek! 

Nyilas 

Az egyik kollégád rendre eljátssza a türelmedet azzal, hogy nem válaszol a leveleidre, de most a szokásosnál is jobban kihúzza a gyufát, mert konkrétan nem tudsz haladni a munkáddal. Szólj neki, másképp nem veszi a lapot! 

Bak 

Talán ma egy picit úgy érzed, hogy túl nagyot álmodtál, de ne add fel, ezt csak a fáradtság mondatja veled! Nagyon jó úton haladsz afelé, hogy végre beteljesítsd, amire annyira vágysz, úgyhogy csak így tovább! 

Vízöntő 

Ma úgy érzed, hogy minden picit összejön, sem a melóban, sem otthon nem mennek zökkenőmentesen a dolgok. Ha ezt a napot túléled, akkor nem lesz gond, szóval tarts ki, holnap minden jobb lesz! 

Halak 

A párkapcsolatod icipici hullámvölgybe kerül, így nyilvánvalóan ma nem a munka lesz az első számú prioritás, hanem az, hogy a barátoddal helyre tudjátok hozni a dolgokat. Az este egy nagy beszélgetés vár rátok. 

Még több

Horoszkóp