Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Mivel nem a megfelelő helyen keresed a nagy Ő-t, ezért folyton csak esélytelen lúzerekbe botlasz bele. Ha meghívást kapsz most néhány karácsonyi buliba, nagyobb szerencsével járhatsz. 

Párban: Kifejezetten igényled most a romantikázást, a kedves, intim gesztusokat, szóval nyugodtan jelezd a pasidnak, hogy téged ez tenne igazán boldoggá. Neki sem lesz ellenére a dolog! 

Bika 

Szingli: Elérsz arra a pontra, amikor nem érdekel, hogy szingli vagy, egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad. Pont ez a lazaság lesz az, ami vonzóvá tesz a pasik szemében és többen érdeklődni kezdenek irántad. 

Párban: Magad sem tudnád megmondani, hogy miért, de van benned egyfajta hiányérzet a kapcsolatodat tekintve. Jó lenne, ha ezt meg tudnád fogalmazni, mert akkor a barátoddal is tudnál róla beszélni. 

Ikrek 

Szingli: Ha valaki tetszik, akkor ne várj a csodára, hanem tedd meg az első lépést és add tudtára, hogy bejön neked! Most rajtad a sor, hogy a szerelmi életed érdekében cselekedj, úgyhogy dobd be magad!

Párban: Mindenkinek van olyan titka a múltjában, amit nem szívesen oszt meg a partnerével, neked is. Szóval ne akarj minden áron a pasid régi életébe belemászni, mert akkor ő is joggal érdeklődhet a tiéd után. 

Rák 

Szingli: Annyira szeretnél már szerelmes lenni, hogy minden kedves szót és bókot picit többnek gondolsz, mint amit valójában rejt az üzenet. Ne szomorkodj emiatt, mert már nincs messze az igazi. 

Párban: Egy aprócska vita egész drámává fajulhat sajnos, még az sem kizárt, hogy a hétvégét mindketten duzzogással töltitek. Ebből a helyzetből csak akkor tudtok kiszakadni, ha egyikőtök hajlandó engedni. 

Oroszlán 

Szingli: Az első benyomás nem mindig pontos, főleg nem akkor, ha első randiról van szó, úgyhogy ne írd le a srácot, mert sokkal jobb fej, mint ahogyan először hiszed róla. Ráadásul egy második esélyt mindenki megérdemel.

Párban: Egy krízist nem lehet egyik napról a másikra megoldani, de jó úton haladtok afelé, hogy végre pontot tegyetek a végére. Ehhez azonban még több őszinte beszélgetésre lesz szükség. 

Szűz 

Szingli: Ne érzed magad kellemetlenül azért, mert nem tudsz rögtön megnyílni a másik előtt, ezt a fajta bizalmat nálad ki kell érdemelni. Ráadásul egy kis titokzatosság mindig nyerő a pasiknál! 

Párban: Van valami, amit szeretnél a pároddal megbeszélni, de félsz előhozakodni vele. Ha már így állsz hozzá, az önmagában is intő jel arra, hogy nagyon rátok fér a kommunikáció a hétvégén. 

Mérleg 

Szingli: Egy csomó érzés kavarog benned az exeddel kapcsolatban, most jönnek elő azok a kimondatlan dolgok, amik mérgezték a kapcsolatotokat. Sokat segíthet, ha egy papírra kiírod őket magadból. 

Párban: A pasidnak most egy igenre vagy egy nemre van szüksége, a talánnal nem fogja beérni, szóval ideje, hogy dönts végre a kettőtök jövőjéről. Ha úgy érzed, el kell engedned őt, tedd meg! 

Skorpió 

Szingli: Vannak azok a srácok, akik a hetekig tartó üzenetváltásban hisznek, és vannak azok, akik néhány mondat után a lényegre térnek. Ne ijedj meg, ha egy ilyenbe belefutsz, ez még jól is elsülhet! 

Párban: Megadod magad a pasidnak, és igyekszel a hétvégén a kedvére tenni, mert tudod, hogy a húzós hét után erre van szüksége. A kérdés csak az, hogy hol marad az, amit te szeretnél? 

Nyilas 

Szingli: Nincs rosszabb annál, mintha otthon keseregsz a volt barátod után, szóval, ha hívnak, akkor öltözz és lépj ki a lakás négy fala közül. Mindegy, hogy semmi kedved hozzá, mert jót fog tenni és csak ez számít! 

Párban: Végre sikerül egy ügy végére pontot tennetek, aminek köszönhetően a hétvége egészen nyugodt hangulatban fog telni. Már csak némi romantika hiányzik hozzá, de a pasidnak lesz ötlete ezen a téren. 

Bak 

Szingli: Most zártad le az életed előző fejezetét, és úgy érzed, ezzel együtt nyitott lennél egy új kapcsolatra is. Amint ez megfogalmazod és hangosan kimondod, valaki már be is kopogtat az életedbe. 

Párban: A pasid rajongva szereti ezt az időszakot, de neked túl gyerekesnek tűnik? Inkább örülj neki, hogy még tud lelkesedni valamiért, sőt, hagyd, hogy megfertőzzön a karácsony szellemével, szuper buli lesz. 

Vízöntő 

Szingli: Remek, hogy vagy annyira magabiztos, hogy nem okoz gondot átvenni az irányítást a pasiktól, de kivételesen hagyd, hogy a másik udvaroljon neked, mert ő a klasszikus értékekben hisz. 

Párban: Egymást érik a különböző programok, úgyhogy egy biztos: ezen a hétvégén egy pillanatig sem fogtok unatkozni. Használjátok ki a lehetőséget, mert sokáig nem lesz részetek most ilyenben. 

Halak 

Szingli: Nem igazán találod önmagadat az utóbbi időben, úgyhogy ne várj a csodára pasi fronton. Addig, míg te sem tudod mit akarsz, elég nehéz megfogalmazni, milyen társra vágysz az életben. 

Párban: Nagyon érzelmesen alakul a hétvége, mert egy csomó olyan, eddig ki nem mondott dolog kerül felszínre, ami mindkettőtök számára nehéztéma, de így legalább már boldogan vágtok majd bele az új évbe. 

Még több

Horoszkóp