Horoszkóp, December 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 13-án is!

Horoszkóp, December 13., Hétfő

Kos 

Egyre nagyobb a stressz a munkahelyeden, és még ha sikerül is megőrizned a hidegvéredet, a kollégák frusztráltsága idővel rád is átragadhat. Vess be mindent, amit csak lehet, hogy ezt elkerüld! 

Bika 

Valami nagyon kiment a fejedből, de ne érezd magad emiatt rosszul, hiszen ez időről időre mindenkivel megesik. Inkább próbáld meg elintézni gyorsan, utána sokkal nyugodtabb lesz a napod. 

Ikrek 

Rég találkoztál már a barátnőiddel, akik nagyon hiányolnak, úgyhogy a mai délutánt szenteld nekik, mert neked is jót fog tenni, ha végre nem éjszakába nyúlóan túlórázol. Meglátod, mennyire feltölt majd az egész! 

Rák 

Nem tulajdonítasz túlzott jelentőséget annak, hogy le vagy maradva egy határidős feladattal, mert annyi minden van rajtad, hogy tudod, ez úgysem segítene. Nem ciki beismerni, hogy segítségre van szükséged! 

Oroszlán 

A főnököd kritikát fogalmaz meg a munkáddal kapcsolatban, ami nyilvánvalóan rosszul esik, de őszintén, nincs igaza? Ha az utóbbi időben elengedted magad, akkor ne csodálkozz, hogy neki is feltűnt! 

Szűz 

A szüleid olyan dologba ütik bele az orrukat, amibe nem kellene, de ne húzd fel magad rajta, hiszen csak aggódnak, és szeretnék, ha az életed sínre kerülne. Kár lenne emiatt összeveszni velük, persze azért a határokat meghúzhatod. 

Mérleg 

A főnököd újabb projekcunamit borítana rád, de itt az ideje, hogy nemet mondj neki! Épp elég dolgod van így is, nem vagy köteles elvállalni egy teljesen új, ismeretlen munkakört, főleg nem karácsony előtt. 

Skorpió 

Úgy adódik, hogy ma sokkal hamarabb végzel a melóban, mint azt eredetileg tervezted, szóval ideje, hogy nyakadba vedd a várost, és még elintézd az utolsó ajándékokat. Talán így elkerülheted a tömeget. 

Nyilas 

Egy kollégád mindenképpen rád akarja erőszakolni a saját ötletét, de látod benne a buktatókat, ezért legszívesebben betartanál neki. Talán, ha finoman elmagyarázod ezt, ő is belátja, hogy van mit csiszolni a tervén. 

Bak 

A főnököd téged kér meg, hogy az egyik új kollégát igazítsd el, amit elsőre időpazarlásnak gondolsz, de rájössz, hogy így a saját elképzeléseidre formálhatod őt, ami a jövőben nagy segítség lesz neked. 

Vízöntő 

Olyan bókokat zsebelhetsz be, ami a barátodnak nem feltétlenül tetszik. Emiatt nem érezd magad kellemetlenül, hiszen igenis oka van annak, hogy mások látják benned a szépet! Ezt neki is be kell látnia! 

Halak 

Ha nem hagyod, hogy ma az érzelmeid irányítsanak, akkor összességében szuper napod lesz. De ha átengeded magad ezeknek, akkor borítékolhatod a szörnyű hangulatingadozásokat. Ugye, ez nem hiányzik? 

Még több

Horoszkóp