Horoszkóp, December 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 14-én is!

Horoszkóp, December 14., Kedd

Kos 

Lehet, hogy a szabi most nem opció, épp ezért próbálj meg minél többet pihenni, mert a szervezetednek szüksége van a feltöltődésre. Minden más megvár, töltsd a délutánt csak magaddal. 

Bika 

Túlzottan görcsös vagy, aminek nyilvánvalóan a feszített tempó az oka, de mivel ezen nem nagyon tudsz most változtatni, muszáj néhány technikát bevetned, ami lelazít. Meditálj, edz, jógázz, próbálj ki bármit, ami segít! 

Ikrek 

Úgy érzed, hogy bármennyire is próbálkozol, nem tudsz kitűnni a többiek közül. Nyugi, szó sincs erről, egyszerűen csaj mindenki hajt, így nagyon nehéz kiugróan jónak lenni. Jelenleg pedig nem is vár tőled senki csodát. 

Rák 

Szuper lehetőség adódik arra, hogy megalapozd a jövő évi céljaidat. Mivel nem sűrűn kapsz ilyet, ezért érdemes két kézzel megragadnod, mert így te is nyugodtabban tudsz nekikezdeni 2022-nek. 

Oroszlán 

A mai nap a hangulatingadozás jegyében telik, egyik pillanatban még erős és vidám vagy, a másikban érzékeny és bosszús. Mindaddig, amíg ezt nem a kollégáidon vagy a családodon vered le, nincsen gond, mindenkivel megesik. 

Szűz 

Próbálsz a főnököd kedvében járni, de ez most lehet, hogy nem a legjobb ötlet. Nem azért, mert nem lenne vevő az ötletedre, hanem azért, mert ő aratná le érte a babérokat és téged kihagyna a buliból. 

Mérleg 

Ha úgy érzed, sok van rajtad, és emiatt nem tudsz teljesíteni, akkor mindenképp beszélj róla a főnököddel! Hidd el, ő sem szeretné, ha a finishben kidőlnél, és még a te helyettesítésedet is meg kellene oldania. 

Skorpió 

Úgy érzed, hogy ma mindenki tőled várja a megoldást, de ez csak azért van, mert mindenki számára fontos a véleményed. Ne úgy fogd fel, mintha ez valami rossz dolog lenne, sőt, légy rá büszke! 

Nyilas 

Még otthon is a munka körül forognak a gondolataid, de a barátod mindent megtesz azért, hogy elvonja a figyelmedet. Engedj meg magadnak ennyi lazulást, mert nagyon is szükséged van rá! 

Bak 

Egy kolléga e-mailje eléggé kiveri nálad a biztosítékot, de amilyen hamar felhúzod magad rajta, olyan hamar le is csillapodsz, mert belátod, hogy csak ő fújta fel a problémát, valójában semmi komolyról nincs szó. 

Vízöntő 

Muszáj lassítanod, nem kell egyedül megváltanod a világot! Ha tudod, ma maradj home office-ban és apránként próbáld utolérni magad, nem kell rögtön minden elmaradásodnak a végére érni. 

Halak 

A melóban nagyon felpörögnek az események, de ha nem tartozik rád, ne foglalkozz vele, mert elvonhatja a figyelmet a saját feladataidról. Ráadásul így egy csomó felesleges drámától is megkímélheted magadat! 

Még több

Horoszkóp