Horoszkóp, December 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 15-én is!

Horoszkóp, December 15., Szerda

Kos 

Erősen elgondolkodsz azon, hogy talán ez az utolsó éved ezen a munkahelyen, de ezt azért ne verd nagy dobra, mert ha a főnök fülébe jut, akkor hamarabb véget érhet a közös munka, mint tervezed. 

Bika 

Az egyik projekteddel kapcsolatban kell prezentálnod, ami miatt halálra izgulod magad, persze feleslegesen. Olyan remek kis prezit rittyentesz, hogy még a vezetőség is a csodájára fog járni! 

Ikrek 

Ne ma akard az összes párkapcsolati problémátokat megoldani, mert sem az idő, sem a lelki állapotod nem kedvez most ennek. Inkább csak vacsorázz meg nyugodtan, és kapcsolj ki egy jó sorozattal! 

Rák 

Könnyen alkalmatlannak tűnhetsz egy feladatra, mindössze azért, mert félsz a többiektől kérdezni. Senki nem az anyatejjel szívja magába a tudást, szóval, ha kell, kérj segítséget, mert a kollégáid csak erre várnak. 

Oroszlán 

Nem értesz egyet a főnököd véleményével, de ez most nem az a pillanat, amikor érdemes a nemtetszésedet hangosan is megfogalmazni. Mindenki feszült az év vége miatt, szóval ne ma robbants bombát! 

Szűz 

A párod életében feltűnik egy régi ex, ami nyilvánvalóan féltékenységet szül benned, pedig kár emiatt aggódnod. A pasid imád téged, minden porcikádat, esze ágában sincs megcsalni téged. 

Mérleg 

Az utolsókat rúgod már, nagyon nehezen viseled, hogy még mindig ennyi melód van így karácsony előtt. A segítség olyan helyről érkezik, ahonnan nem is számítasz rá, és ez sokat dob majd a kedveden. 

Skorpió 

Tudod, hogy mit szeretnél, de elég nehezen tudod megfogalmazni hangosan mások előtt. Nyugi, ha rágörcsölsz, még nehezebben fog menni, inkább próbálj arra koncentrálni, hogy ez is csak egy húspiac, ahol el kell adnod magad. 

Nyilas 

Borzasztóan kimerített az elmúlt néhány nap, fizikailag és szellemileg is szinte a zéró határt taposod. Ha tudsz, ma maradj home office-ban, és csak a legsürgősebbeket intézd el, a nap maradékát töltsd pihenéssel. 

Bak 

Az egyik kollégával két külön nyelvet beszéltek, ami nyilván félreértést szül, de ha még idejében kapcsolsz, és pontosítasz, akkor nagy meglepetés nem érhet, és a nap végére már közös nevezőn lehettek. 

Vízöntő 

Most jött el az ideje, hogy magad mögött hagyj minden kétséget, és végre elhidd, hogy igenis alkalmas vagy arra, amit elterveztél. A folyamatnak ebben a szakaszában már csak saját magadat gátolhatod. 

Halak 

Lehet, hogy ma kicsit változtatnod kell a hozzáállásodon, mert sajnos nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt tervezted. Ha nem veszed nagyon a szívedre, akkor nem lesz probléma, és hamar túllendülhetsz a nehezén. 

Még több

Horoszkóp