Horoszkóp, December 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 16-án is!

Horoszkóp, December 16., Csütörtök

Kos 

Ha ma összeszeded magad, és megpróbálod ledarálni a munka javát, holnap végre kicsit elengedheted magad. Lehet, hogy ehhez két nagy levegőre és egy bögre kávéra is szükség lesz, de megéri. 

Bika 

Le vagy maradva a karácsonyi ajándékok beszerzésével? Akkor ideje, hogy végre felgöngyölítsd a fonalat és elugorj pár boltba, mert a boltok polcain egyre kevesebb holmit fogsz találni. Szóval rajta! 

Ikrek 

Neked már ma délután beindul a hétvége, ugyanis karácsonyi bulival végződik a nap! Addig is azonban hagyd az álmodozást, mert ettől a melód nem lesz kevesebb, és sokkal rosszabb, ha a nagyja holnapra marad. 

Rák 

Egy bonyolult helyzet áll elő, de te olyan lazasággal kezeled és oldod meg, hogy azt tanítani kellene. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy nem vesz ki belőled sokat, de este legalább az elégedettség érzésével mehetsz haza. 

Oroszlán 

A párod egyik megjegyzése egész nap ott motoszkál a fejedben, alig tudsz tőle a munkára koncentrálni. Ne akard chaten megbeszélni vele, itt a személyes kommunikáció lehet csak a siker záloga. 

Szűz 

Megvisel a rossz idő, nem túlzás azt állítani, hogy igazi világvége hangulat uralkodik el rajtad. Ebből egyetlen dolog tudna kizökkenteni, ha este fognád a barátnőidet, és elugranátok egyet korizni és forralt borozni. 

Mérleg 

Nagyon rád férne már egy kis kikapcsolódás, úgyhogy, ha hívnak, mindenképp tarts a barátaiddal, kollégáiddal, még akkor is, ha holnap munkanap vár. Ha nem maradsz túl sokáig, ez nem jelenthet gondot.  

Skorpió 

Olyan hatalmas lendülettel indítod a napot, hogy mindenki a csodájára jár az elszántságodnak. Bármi is okozza ezt, használd ki minden pillanatát, mert így minimálisra csökkentheted a következő napok feladatainak számát. 

Nyilas 

Hatalmába kerít az elégedetlenség, úgy érzed, nem tudsz semmi hasznosat felmutatni 2021-ből. Nyugi, erről szó sincs, de ha mégis kételkedsz, egyszerűen csak írd le, milyen eredményeket értél el, az majd átlendít a holtponton. 

Bak 

Izgalmas napnak nézel elébe, és még magadat is megleped azzal, hogy mennyire nyitottan fogadod az újdonságokat. Persze ne akarj azért egyszerre túl nagy falatot harapni ebből, mert azzal az ellenkezőjét érheted el. 

Vízöntő 

Aggodalommal indul a reggel, de magad sem tudod megfogalmazni, honnan ered ez az érzés. Talán, ha meditálnál, vagy futnál egyet még munka előtt, az lelazítana annyira, hogy elengedhesd a félelmedet. 

Halak 

A reggeled a főnök telefonjával indul, ami akár meg is alapozhatná a rossz hangulatot, de nem vagy hajlandó ezen pörögni, mert tudod, hogy bármi is történt, valójában nem a te hibád. Úgyhogy nem is engeded, hogy elrontsa a napot. 

Még több

Horoszkóp