3 csillagjegy, aki nagyon fontos lépés előtt áll

Rengeteg bátorságra lesz szükségük a következő csillagjegyeknek, de cserébe végre úgy érzik, ők irányítanak, és nem a körülmények.

3 csillagjegy, aki nagyon fontos lépés előtt áll

Tegyél magadnak egy szívességet, és készítsd elő a legharmonikusabb 2022-t már most, 2021 végén. Ehhez szükséged lesz néhány kőkemény döntés meghozatalára is, de a csillagok támogatására – és persze a miénkre – feltétlenül számíthatsz. 

Halak

Hajlamos vagy romantikusan mindent az időre bízni, de az elmúlt pár hónap alapján kiderült, nem feltétlenül jó, ha lemondasz a döntés szabadságáról – az ugyanis megvár, és nem háríthatod el csak úgy. Tedd fel magadnak a kérdést minden egyes területtel kapcsolatban: jól érzed magad a munkahelyeden, a kapcsolataidban és a szerelmi életedben? Egyszerre csak egyet válassz ki, és dolgozz rajta fejben: készen állsz a váltásra? Vagy épp az kell, hogy kiállj magadért? Gondold át, mire van szüksége az életednek, hogy elégedettebb legyél vele, és hozz bátor lépéseket az érdekében. 

Ikrek

Talán úgy érzed, szakítottál, de amíg kétnaponta tartod a kapcsolatod az exeddel, sajnos ugyanúgy él ez a mérgező kötelék, amire egyikőtöknek sincs szüksége. Tisztázd vele, miért nem szeretnéd, ha beszélnétek, és a továbblépés érdekében szakíts meg vele minden kapcsolatot – legalább egy időre, amíg túl nem vagytok a nehezén. Hidd el, hálás leszel magadnak, amiért ezzel is támogatod a saját gyógyulásodat.

Kos

Összezavarodtál, ami az érzelmeidet illeti, így nem árt, ha néhány lépés távolságból vizsgálod meg, mire és kire van szükséged valójában. Legyen fontos szempont, kinek a társaságában érzed magad felszabadultabban és önazonosabban, ehhez viszont maximális őszinteségre lesz szükséged. FYI: az is opció, ha úgy döntesz, most inkább magadra koncentrál, és a szingliség mellett teszed le a voksod. 

Mutatjuk, mit tartogat a december:

Még több

Horoszkóp