Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 20-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Ha hívnak, akkor mindenképpen menj, bármilyen partiról van szó, ugyanis olyan pasikkal is megismerkedhetsz itt, akik eddig a radarodon sem voltak, és kellemes meglepetés érhet. 

Párban: Ez a hétvége nem a közös programokról fog szólni, ugyanis mindkettőtöknek rengeteg elintéznivalója akad így az ünnep előtt, de nyugi, a karácsonyi időszakban bőven lesz időtök bepótolni a kiesett időt. 

Bika 

Szingli: Zavar, ha egy pasi nem tudja, mit akar, de ha folyton át akarod venni az irányítást, akkor elég nehéz bebizonyítania, hogy igenis céltudatos! Kicsit engedd el magad, és hagyd, hogy ő válasszon programot. 

Párban: Lehet, hogy az utóbbi időben a saját fejed után mentél, és közben elfelejtetted a barátod véleményét kikérni, ami némi feszültséget szülhet. Ha belátod a hibád, és elnézést kérsz tőle, hamar rövidre zárhatod a témát. 

Ikrek 

Szingli: Nincs kedved kimozdulni? Akkor ne tedd! Rendelj kaját, nyomd be a Netflixet egy kis karácsonyi szösszenetért, és máris indulhat a csajos hétvége, ami kizárólag a feltöltődésről fog szólni.  

Párban: Az ünnepek során mindig kicsit közelebb kerültök egymáshoz, épp ezért te mindig nagyon várod az évnek ezt az időszakát. Most pedig, hogy már érzed a romantikus hangolódást, alig bírsz a bőrödben maradni. 

Rák 

Szingli: Lehet, hogy pasi fronton ez az év nem úgy alakult, ahogyan szeretted volna, de kár lenne egy egész hétvégén emiatt keseregni. Inkább fogalmazd meg, mire vágysz, hogy jövőre már célirányosan tudj keresni. 

Párban: Az egész hétvége őrült rohanással fog telni, hiszen még ajándékokat kell venni, és egyébként is, millió az elintéznivaló. Ez persze mindkettőtök kedvét meghatározza, de ne egymáson töltsétek ki a dühötöket. 

Oroszlán 

Szingli: Jön az ünnep, és te nem szeretnéd egyedül tölteni, ami érthető, de nem az a megoldás, hogy ráírsz az exedre. Annak már vége, úgyhogy ideje, hogy lezárd magadban és a jövődre fókuszálj. 

Párban: Ha nincs semmi bajod, akkor ne viselkedj úgy, mintha lenne, mert a barátod nem tud mit kezdeni ezzel és csak felesleges balhét szül kettőtök között. Engedd el magad és próbáld élvezni, hogy végre hétvége van! 

Szűz 

Szingli: Amiatt aggódsz, hogy mások mit gondolnak a szerelmi életedről, csak épp elfeledkezel arról, hogy egyébként senkinek semmi köze nincs hozzá. Nehogy már az frusztráljon, hogy ők mit gondolnak! 

Párban: Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy őszintén beszélj a barátoddal, ha problémád van. Sokkal egyszerűbb most kommunikálni, mint megvárni a tökéletes pillanatot, ráadásul sokkal megértőbb lesz, mint várod. 

Mérleg 

Szingli: A srácról, akivel néhányszor már találkoztál kiderül, hogy mással is randizik. Ha úgy érzed, több van közöttetek, akkor tisztázd vele a szituációt, és kérd meg, hogy próbáljátok meg együtt. 

Párban: Az utóbbi időben túl nagy befolyással volt rád valaki a környezetedből, ami zavarhatja a pasidat. Ha ezt szóvá teszi, akkor ne hessegesd el, hanem hagyd, hogy elmondja, mi bántja és próbáld őt is megérteni. 

Skorpió 

Szingli: Az nem ciki, ha próbálkozol a kiszemeltedet becserkészni, de ha ő egyetlen jeledre sem reagál, akkor kár lenne tovább törni magadat. Egyszerűen törődj bele, hogy ez most nem fog összejönni. 

Párban: Hiányolod, hogy kiveszett a kapcsolatotokból az a sok apró, kedveskedő gesztus, ami anno szinte magától értetődő volt. Ezt nyugodtan megemlítheted a párodnak, lehet, hogy ő is pont így érez és szívesen változtatna rajta. 

Nyilas 

Szingli: A barátaid aggodalmukat fejezik ki az új kapcsolatod miatt, de ezt nagyon a szívedre veszed, pedig nem kellene! Egyrészt aggódnak miattad, másrészt sokkal reálisabban látják a helyzetedet. 

Párban: Nyomasztanak az anyagiak így karácsony előtt, de félsz előhozakodni azzal, hogy vegyétek picit lazábbra az egész ajándékozást? Ne tedd! A pasid is hálás lesz azért, hogy ilyen őszinte vagy vele! 

Bak 

Szingli: Ha eddig még nem sikerült karácsonyi hangulatba kerülnöd, akkor a hétvégén semmiképpen ne hagyd ki a baráti forralt borozást! Randira ugyan nem számíthatsz, de így is jól fogod érezni magadat! 

Párban: Jó, ha egy életre megjegyzed: tökéletes kapcsolat nem létezik, épp ezért kár lenne egy kisebb összezördülést véresen komolyan venni. Ez még jót is tesz, mert nem annyira egyhangúak a mindennapok. 

Vízöntő 

Szingli: A felszabadultságod vonzza a pasikat, de egyiküket sem veszed komolyan, mert most nem akarsz semmibe belebonyolódni. Az a korrekt, ha ezt még az elején tisztázod velük, így senki nem sérül. 

Párban: Jó adag stresszt megspórolhatsz magatoknak, ha a hétvégén semmilyen családi programot nem erőltetsz a pasidra, épp elég lesz, hogy a karácsonyi szüntet a családoddal kell tölteni. Raktározd el akkorra a türelmedet. 

Halak 

Szingli: Épp elég hosszú volt a hét ahhoz, hogy ne vágyj semmi megerőltetőre, ezért úgy döntesz, hogy a következő napokat szigorúan a négy fal között töltöd, méghozzá a kedvenc, meleg pizsidben és egy jó könyv társaságában. 

Párban: A szenvedély fogja a hétvégét meghatározni, annyira egy hullámhosszra kerültök ugyanis a barátoddal, hogy a hálószobát sem akarjátok majd elhagyni. Azért a kötelező köröket ne hagyjátok ki, mert ez az utolsó hétvége karácsony előtt. 

Még több

Horoszkóp