Ezeknek a csillagjegyeknek tele lesz drámával 2021 vége

Vannak, akiknek nagyon nem kedvez a decemberi bolygóállás…

Ezeknek a csillagjegyeknek tele lesz drámával 2021 vége

Egyáltalán nem szeretünk rossz híreket hozni, de most sajnos azt kell mondanunk, nehéz hetek előtt állunk néhányan. Igen, tudjuk, a 2021-es évben már éppen elég hullámvölggyel kellett szembenéznie mindenkinek, de a bolygók állása azt bizonyítja, hogy néhány csillagjegyre még mindig vár pár drámai pillanat. Ha közéjük tartozol, az utolsó napok a kozmikus káosz jegyében telhetnek – de most legalább tudod, mire számíthatsz és felkészülhetsz minden eshetőségre.

Olyan igazságokra derülhet fény a kapcsolataidról, amiket eddig eléggé mélyen eltemettél magadban, most viszont kénytelen leszel szembenézni velük. De felbukkanhatnak a korábban befejezetlen ügyeid is, és könnyen lehet, hogy komoly önreflexiót kell tartanod a saját határaidat és a konfliktuskezelésedet illetően.

A Szenteste pedig kimondottan kihívásokkal teli lesz, hiszen fontos döntést kell majd hoznod: azt teszed, amit mások mondanak neked, vagy az ösztöneidre hallgatsz és felrázod a dolgokat? De képzeld, bármennyire is frusztrálónak tűnik a helyzeted, valójában sokkal erősebben léphetsz majd ki belőle. Úgyhogy akár egy inspiráló kalandnak is felfoghatod, nem igaz? Mi pedig eláruljuk, hogy milyen leckére kell odafigyelned!

Bika

Ne lepődj meg, ha december végén egy kicsit zavartnak érzed magad, mint aki ezer felé szakadt az elmúlt hónapokban. Ez az hangulat arra kényszerít(het), hogy rugalmasabbá válj és megerősítsd a határaidat. Elképzelhető, hogy így pár ajtó majd bezáródik előtted, de semmi sem ér annyit, hogy kockáztasd miatta az egészségedet. Ráadásul, ha nem jelölöd ki a korlátaidat, akkor igazából a benned rejlő óriási potenciáloknak szabsz gátat. Ha egy projekt nem tölt már el örömmel, mondj rá nemet. Különben nem lesz időd megtalálni azt, amit valóban szívesen csinálnál.

Rák

Oké, valószínűleg, nem örülsz majd ennek, de az év végén sajnos több konfliktusra is számíthatsz a kapcsolataidban. Egyszerűen nem marad más választásod, mint hogy tisztázd azokat a félreértéseket és sérelmeket, amik valójában már elég régóta húzódnak az életedben… Ha szereted a másikat, akkor maradj pozitív és dolgozz a viszonyotokon! Ebből rengeteget tanulhatsz magadról, ami a jövőben is a segítségedre lehet, akár egy románcodban is.

Mérleg

Joggal tarthatod úgy, hogy a magánéleted eléggé bonyolulttá vált így decemberre. A bolygóállás miatt ugyanis a szokásosnál is sebezhetőbb és érzékenyebb leszel. A családodban felszínre kerülhetnek olyan problémák, amik elképesztően mélyen gyökereznek. Bármennyire is rosszul hangzik, de az ünnepi időszak tökéletes alkalom arra, hogy megpróbáld ezeket feldolgozni – természetesen a rokonaid közreműködésével és támogatásával.

Forrás: Elite Daily

Csekkold a többi listánkat is!

Még több

Horoszkóp