3 csillagjegy, aki fantasztikus hétre számíthat

Ez a hét sokak számára az egyik legkimerítőbbnek ígérkezik, de azért lesznek néhányan, akik remek napoknak néznek elébe.

3 csillagjegy, aki fantasztikus hétre számíthat

Már tényleg a karácsony előtt utolsó finishben vagyunk, ami jó hír a következő három csillagjegynek, ugyanis fantasztikus hét köszönt rájuk. Ha közöttük vagy, akkor tényleg a legjobbakra számíts, mert minden pont úgy fog alakulni, ahogyan azt a kis fejedben eltervezted! 

Bika 

Annak ellenére, hogy még mindig rengeteg a tennivaló az ünnep kapcsán, szuper heted lesz. Úgy érzed, hogy az eddigi sikertelen szériát most egy szerencsés időszak váltja fel, mintha a sors is neked kedvezne, szinte bármibe kezdesz bele, azt siker koronázza. Így az ünnepek előtt ennél többet nem is kívánhatnál, pláne azért, mert a vírushelyzet miatt tavaly nem úgy sikerült a karácsony, ahogyan szeretted volna. 

Szűz 

Neked a legnagyobb áldás az, hogy végre befejezhetsz egy határidős projektet, ami eddig a szabadidődből is sokat szakított, ezért pont azokat az embereket kellett hanyagolnod, akiknek a leginkább vágytál volna a társaságára. A jó hír azonban, hogy mostantól te is hódolhatsz azoknak a karácsonyi programoknak, amikből eddig kimaradtál, méghozzá az ő társaságukban. Neked ez a legnagyobb ajándék. 

Halak 

Eddig olyan lemaradásban voltál munka és ajándék fronton is, hogy elképzelhetetlennek tartottad azt, hogy ebből bármi jó kisülhet, de a héten olyan helyről kapsz segítséget, amire álmodban sem számítottál, és ez helyrebillenti az egyensúlyt. Végre nem kell tovább kapkodnod, és arra is bőven jut majd időd, hogy kellemesen ráhangolódj a karácsonyra. 

Bye-bye 2021, helló 2022!

Még több

Horoszkóp