Horoszkóp, December 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 20-án is!

Horoszkóp, December 20., Hétfő

Kos 

Ki vannak az idegeid, ami teljesen érthető, de ma muszáj kitartanod és profi benyomását kelteni a főnököd előtt, mert ez nagyon sokat dobhat a karriereden. Ha kell, meditálj, vagy nyomj le egy kiadós edzést még meló előtt! 

Bika 

Az egyik kollégád bevallja, hogy féltékeny a sikereidre, amit abszolút dicséretnek fogsz fel, ezért innentől úgy fogsz rá tekinteni, mint a mentoráltadra. Csak vigyázz, nehogy a tanítvány túlnője a mestert! 

Ikrek 

A hétfőket mindig nehezen viseled, de így, hogy az ünnep már a nyakunkon van, úgy érzed, hogy ez a legrosszabb dolog, ami csak történhet veled. Nyugi, egy kávé után azért nem lesz ennyire tragikus a helyzet. 

Rák 

Ha határozottan állsz ki a főnök elé egy problémával, akkor lazán elkerülheted, hogy felelősségre vonjon. Mit jelent ez pontosan? Hogy nemcsak beismered, hogy hibáztál, hanem rögtön a megoldásra is kínálsz alternatívát! 

Oroszlán 

Nem megy ma minden flottul, de ennek egyetlen oka van: a végletekig elfáradtál. Ahhoz, hogy ne dőlj ki a finishben muszáj, hogy valamilyen módon találj időt a pihenésre, ha kell, feküdj le korábban. 

Szűz 

A főnököd már reggel azzal indít, hogy vészhelyzet van, de kiderül, hogy valójában csak felfújja az ügyet, simán megoldható a probléma. Azzal azonban, hogy ilyen nyugodtan kezeled a helyzetet, szerzel egy jó pontot nála. 

Mérleg 

Nem akarsz a hét elején rögtön túlórázni, ugyanakkor inkább most érdemes megtolni a munkanapot, mint karácsony előtt beleszakadni. Az sosem árt, ha nem pont a határidőre adsz le valamit, hanem korábban. 

Skorpió 

Ha nem a két ünnep között akarsz szívni, akkor jobb, ha most őszintén elmondod a főnöknek, ha valamibe hiba csúszott, mert úgyis kiderül, és így karácsonyig még bőven lesz időd kijavítani. 

Nyilas 

Egész nap a barátod egy elszólásán kattogsz majd, de jobb, ha ezt nem chaten próbálod tisztázni vele, hanem megvárod, amíg este, nyugodt körülmények között le tudtok ülni beszélgetni, mert ez nem két perc lesz. 

Bak 

Te nem vagy az a típus, aki az utolsó pillanatra hagyja az ajándékok beszerzését, de most mégis kimarad valami, és egész nap azon parázol, vajon még meg tudod-e venni. A jó hír, hogy igen, a rossz, hogy óriási tömegre számíthatsz. 

Vízöntő 

Szuper, hogy fontos számodra a munkád, de pont így karácsony előtt nem szabad agyonhajszolni magadat, mert a végén pont az ünnepek alatt esel ágynak a kimerültségtől. Húzz egy határt a munka-magánélet egyensúlyában. 

Halak 

A hétfő általában a hét legutálatosabb napja, de te ennek ellenére vidáman mész be dolgozni, hiszen tudod, hogy már csak néhány nap van az ünnepig. A jó kedved fertőző, hamarosan azon kapod magad, hogy mindenki a társaságodra vágyik. 

Még több

Horoszkóp