Horoszkóp, December 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 21-én is!

Horoszkóp, December 21., Kedd

Kos 

Rég volt már olyan, hogy te magad estél a pletyka áldozatául, de nyugi, nem kell ezt azért véresen komolyan venni, hiszen te tudod a legjobban, hogy az egésznek a világon semmi alapja nincsen. Ha nem törődsz vele, hamar elül. 

Bika 

Az egyik barátnőd belekérdez a jövő évi terveidbe, de nem tudsz neki válaszolni. Mindez azért van, mert annyi dolgod volt, hogy nem tudtál ezzel foglalkozni, szóval ne vedd a szívedre, nem veled van a baj. 

Ikrek 

Azt remélted, hogy a karácsonyt már egy pasival az oldaladon ünnepelheted, de ez sajnos nem jött össze. Viszont lesz valaki a téli szünetben, aki a figyelmedre éhezik, szóval lehet, hogy az új évet már kapcsolatban köszöntheted. 

Rák 

Ha csak a rossz kedvedet viszed haza, de nem beszélsz arról, hogy mi okozza, akkor borítékolhatod a vitát. Ellenben, ha meg tudod beszélni a barátoddal, mitől vagy frusztrált, még akár segíthet is a megoldásban. 

Oroszlán 

Felmerül az összeköltözés lehetősége, de te úgy érzed, még nem állsz készen erre. Ha tényleg így van, akkor mindenképp legyél őszinte a pasiddal is, mert megérdemli, hogy eláruld neki az igazat. 

Szűz 

Nem bízol a főnököd ígéretében, főleg nem akkor, amikor ő már tényleg csak azért jár be, hogy másokat egzecíroztasson. Ez azonban nem a megfelelő pillanat arra, hogy ezzel előhozakodj, szóval nem tudsz jobbat, mint beletörődni a helyzetbe és résen lenni. 

Mérleg 

Nem tudod, hogy mi van veled, de olyan szerelmesnek érzed magad, mint a kapcsolatotok kezdetén. Tudod ez mit jelent? Hogy nagyon romantikus napoknak néztek elébe, még akár szintet is léphettek a pároddal. 

Skorpió 

Míg mindenki más kapkod és őrjöng, neked olyan jól sikerül menedzselned az idődet, hogy lazán tudsz végezni a feladataiddal. Úgy érzed, kezedben van az irányítás, és ettől teljesen megtáltosodsz. 

Nyilas 

Túl nagy a nyomás, és a régebben elvállalt pluszok már egyszerűen meghaladják a képességeidet? Semmi gond, biztosan lesz olyan kolléga, aki bevállalja helyetted ezeket, mert neki viszont jól jönne egy kis extra pénz. 

Bak 

Úgy fogod ma érezni magadat, mint a lehetetlen küldetés egyik szereplője, ugyanis meglepően sok akadályt kell legyőznöd, de szerencsére nem leszel egyedül! Valaki kérés nélkül is a segítségedre siet, és ketten mindent megoldotok. 

Vízöntő 

Álmodozó hangulatba kerülsz, ami azért veszélyes, mert fejben már az év végi bónuszt költöd. Nyilván megdolgoztál érte, de azért, ha egy mód van rá, ne egyszerre akarj az egésznek a fenekére csapni. 

Halak 

A legrégebbi barátaiddal töltöd az estét, de úgy érzed, hogy ez már nem a te társaságod. Az ember folyton változik, így simán lehet, hogy ami korábban összefogott titeket, már nincs jelen az életedben. 

Még több

Horoszkóp