Erre a 3 csillagjegyre hatalmas felismerés vár ma

Az univerzumot nem érdekli, hogy év végi hajrá van a melóban vagy a karácsonyi készülődés foglal le, viszont érdemes lesz elgondolkodnod, mit is kezdj a következő nagy felismerések egyikével, ami hamarosan bekopogtat hozzád.

Erre a 3 csillagjegyre hatalmas felismerés vár ma

Te szakítasz rá időt, hogy észrevegyél néhány fontos jelet vagy értelmezz bizonyos üzeneteket az univerzumtól? Ha nem, két mézeskalács sütés közben ülj le egy forró kávéval, és fusd át a napod, történt-e valami, aminek meghatározó szerepe lehet az életedben. A 12 csillagjegy közül a Halaknak, az Ikreknek és a Kosnak ma egészen biztosan lesz ilyen aha-pillanata. 

Halak

A halogatás mestere vagy, egyszerűen bármire képes vagy azonnal kifogást gyártani, csak hogy véletlenül se kelljen szembenézned azzal, hogy hibázhatsz. Márpedig kapaszkodj, hibázhatsz, de ez teljesen oké. A mai napon viszont szembesülsz egy olyan személy szakmai és magánéleti sikereivel, aki nálad jóval bátrabban él, viszont semmivel sem jobb nálad, ami elég ambivalens érzéseket kelt benned. Egyfelől be kell vallanod magadnak, hogy irigykedsz rá, de ami ennél is fontosabb: tudatosul benned, hogy némi plusz bátorsággal te is tarthatnál itt. És fogsz is!

Ikrek

Annyira azt szeretnéd, ha minden, de tényleg minden tökéletes lenne idén karácsonykor, hogy csak egy dologról feledkezel meg: arról, hogy megéld és kiélvezd a pillanatot. Pedig, ha ezzel a tempóval rohansz, izomból elszaladsz majd minden fontos momentum mellett, viszont olyanokkal lehetsz végre újra együtt, és tölthetsz velük minőségi időt, akikkel már nagyon régóta nem. Még nem késő lassítani!

Kos

Mióta is játszod el, hogy minden oké, vagy bízod az időre, hogy jobb legyen? Na és mióta sokkal fontosabb, hogy a környezeted boldog legyen, még ha ez azzal is jár, hogy totálisan háttérbe szorítod magad? Úgy tűnhet, hogy egy vita nyári záporként csap majd le a tél kellős közepén, ami szuper, mert nem nyomja rá az ünnepekre a rossz hangulatot. De a maratoni karácsonyozás után érdemes lesz átgondolnod néhány önzőnek tűnő döntést, hogy végre te is azt kapd az életedtől, amit megérdemelsz, és ami már nagyon jár neked. 

Mit hoznak a december utolsó napjai?

Még több

Horoszkóp