Horoszkóp, December 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 22-én is!

Horoszkóp, December 22., Szerda

Kos 

Ma fellélegezhetsz, hiszen végre az utolsó projektedet is lezárhatod karácsony előtt, így bőven lesz időd ráhangolódni az ünnepre. Tegyél be egy kis zenét, és készíts egy fincsi forralt bort, az majd segít! 

Bika 

A karácsony a tökéletlenségeivel együtt tökéletes, szóval ne stresszelj azon, ha valami nem úgy alakul, ahogyan előre tervezted, mert ettől lesz igazán felejthetetlen az ünnep. Engedd el a megfelelési kényszert! 

Ikrek 

Teljes az őrület körülötted, a munkahelyed olyan, mint egy hangyaboly, de téged ez egy cseppet sem érdekel, nincs az az év végi hajtás, ami ki tudna zökkenteni az ünnepi hangulatból. És ezt büszkén hangoztatod is! 

Rák 

Próbáld úgy alakítani a feladataidat, hogy ne csússz meg, hiszen délután fergeteges baráti karácsony vár rád, amiről tilos lemaradni! Ha mégis maradna valami még, akkor azt majd holnap befejezed, valószínűleg már senkit nem fog érdekelni, mikor kerül pont a végére. 

Oroszlán 

Az egyik barátod teljesen kétségbe van esve, mert nem úgy alakul a karácsonya, ahogyan eltervezte, még az sem kizárt, hogy egyedül kell ünnepelnie. Hívd meg magadhoz szentestére, igazán hálás lesz érte! 

Szűz 

Az utolsó karácsonyi ajándékkörutad nem végződik valami jól, mert az egyik eladó rettenetesen felhúz a viselkedésével. Nyugi, gondold csak át, hogy hány ember fordul meg az üzletben, és mennyit kell nyelnie. 

Mérleg 

Amit eddig nem vettél meg magadnak, arra már ne is költs, mert ki tudja, talán pont a fa alatt fog várni téged. Kár lenne a meglepetést elrontani azzal, hogy még shoppingolsz egy kicsit a magad örömére. 

Skorpió 

A kollégáiddal úgy döntötök, hogy közös forralt borozással zárjátok az ünnepi hetet. Lehet, hogy nem annyira bírod őket, de mindenképp menj el, mert civilben ők is teljesen mások, mint az iroda falai között! 

Nyilas 

Olyan problémát tudsz végre elengedni, ami jó ideje nyomasztott. Ez azért szuper hír, mert így végre nyugodt szívvel, megkönnyebbülve hangolódhatsz az ünnepre. Bárhonnan nézzük, ez a te kis karácsonyi csodád! 

Bak 

Ha szeretnéd még picit formába hozni magad az ünnep előtt, akkor ma lépj le hamarabb a munkából és tarts egy otthoni spa-délutánt, arcpakolással, körömfestéssel, kényeztető fürdőbombázással! 

Vízöntő 

Anyukád az utolsó pillanatban még kitalál valamit az ünnepi ebéddel kapcsolatban, ezért muszáj még egy kört futnod a tömött plázákban. Jobb, ha előtte meditálsz egyet, mert ez nem lesz egyszerű menet! 

Halak 

Hiányolod a barátod társaságát, mert az év végi hajtás mindkettőtök idejét felemésztette. Szerencsére ma este pótolni tudjátok az elvesztegetett időt, és este még egy kis elő-karácsonyt is be tudtok iktatni. 

Még több

Horoszkóp