3 csillagjegy, akinek ma hatalmas kő esik le a szívéről

Picit sok volt mostanában az izgalmakból, és úgy érzed, minden összejött? A mai nap szóljon arról, hogy tudatosan lassítasz, és kikapcsolod magadban a túlagyalást. A következő 3 csillagjegy extra segítséget kap hozzá.

3 csillagjegy, akinek ma hatalmas kő esik le a szívéről

Mindenkinek jár a karácsonyi csoda, de a következő csillagjegyeknél szinte biztos, hogy bekopogtat idén. Elképesztő megkönnyebbülést és boldogságot hagy maga után – maradhat? 

Nyilas

Kicsit csalódott vagy, mert úgy érzed, ez az év anélkül rohant el melletted, hogy igazán részt vettél volna benne. Semmi nem úgy alakult, ahogy tervezted, és amikor már elfogadnád, érkezik egy váratlan telefonhívás, ami mindent felforgat, de a legjobb értelemben. Van még néhány nap, engedd meg, hogy picit átkeretőződjön benned ez az év. 

Mérleg

Idén a szokásosnál is nagyobb versenyt csináltál abból, hogy minden tökéletes legyen körülötted karácsonykor: az otthonod, a fogások, az ajándékok. Most viszont segítséget kapsz, így mindennel időben végzel, és végre lesz egy kis időd a legfontosabbra is: magadra. Élvezd ki, hogy mostantól beleengedheted magad a lazításba és a családoddal töltött időbe. Ne akarj ennél is többet, elégedj meg a 100 százalékkal. 

Ikrek

Eddig bizonytalan voltál, hogy a kiszemeltednél csak barát zónában mozogsz, vagy számára is többet jelentesz egy jó havernál, akivel végig dumálja az estéket. Elejt ugyanis néhány nagyon árulkodó és félreérthetetlen megjegyzést, így biztosra veheted, hogy  sokat jelentesz számára. Hogy mi lesz a románcotokból, azzal ráérsz foglalkozni az ünnepek után is, most csak lazulj!

Mert a december igenis tartogat még meglepetéseket:

Még több

Horoszkóp