A horoszkópod megsúgja, melyik sorozatot kell ledarálnod legközelebb

Nincs kedved órákig szörfözni a neten azért, hogy megtaláld, mit kellene felvenned a sorozatlistádra? Jó hírünk van, ugyanis a csillagok elvégezték helyetted a kutatómunkát.

A horoszkópod megsúgja, melyik sorozatot kell ledarálnod legközelebb

Ne húzd a sorozatnézésre szánt idődet azzal, hogy a netes fórumokat vagy az IMDb-s értékeléseket csekkolod a legizgalmasabb széria után kutatva. Inkább pörgesd a listánkat a csillagjegyedhez, készíts egy brutálfinom forrócsokit és már kezdődhet is a maraton! Csalódni biztosan nem fogsz, mivel ez a lista tényleg személyre lett szabva. 

Kos

A legfüggetlenebb csillagjegyek közé tartozol, ambiciózus vagy és szenvedélyes. Ezek a tulajdonságaid amúgy elég jól is jönnek neked, mert a versengés, azaz természetesen a siker éltet téged. Éppen ezért nagyjából egy rész után beszippant majd Dinasztiák (Dynasty) sorozat, amiben az igencsak befolyásos Carrington család tagjai még egymással is rivalizálnak a hatalomért, az irányításért – na meg persze a pénzért.

Bika

A jegy szülöttei a végsőkig hűségesek, bármit megtennének a szeretteikért és hihetetlenül romantikusak. Szóval az égiek az Én még sosem… (Never Have I Ever) című sorozatot ajánlják neked, ami Mindy Kaling gyermekkori élményeire épül. A főhősnek meg kell küzdenie édesapja elvesztésével, a középiskolában sincs könnyű helyzetben, ráadásul a szerelmi élete is elég bonyolult. Közben legalább annyira szerethető karakter, mint te.

Ikrek

Értelemszerűen sokoldalú vagy és egyszerre kíváncsi is, akinek olyan történetek keltik fel a figyelmét, amelyek tele vannak érdekes csavarokkal, azaz kiszámíthatatlanak. Annak örülsz a legjobban, ha több szereplő szemszögéből is megismerheted a sztorit: úgyhogy a Ne higgy a szemének! (Behind Her Eyes) című pszichológiai, természetfeletti thriller tökéletes választás számodra – még egy kis romantikát is elcsíphetsz benne.

Rák

Le sem tagadhatnád, mennyire szentimentális vagy: eszedben sincs titkolni a könnyeidet, plusz kimondottan feszültségoldónak tartasz egy-egy kiadós sírást. A magasfokú empátiádnak és az érzelmi intelligenciádnak hála azonnal magával ragad majd a Jelenetek egy házasságból (Scenes from a Marriage), ami Jonathan és Mira hullámvölgyekkel teli, keserédes, mégis gyönyörű szerelmi történetét mutatja be. Készítheted is a zsepiket, mert ezt sem úszod meg szárazon!

Oroszlán

A barátaid szívesen kölcsönkérnének a merészségedből és a magabiztosságodból, hiszen az önbizalmad három embernek is elég lehetne. A reflektorfény nélkül el sem tudnád képzelni az életedet, azt szereted, ha tényleg MINDENKI veled foglalkozik. Vagyis már ütheted is be a keresődbe Az új pletykafészek (Gossip Girl) sorit. Tudod, ez az a sorozat, amiben Pletykacicának hála a szereplők sosem kerülhetnek ki a figyelem középpontjából.

Szűz

Marilyn Monroe egyszer azt mondta, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja, pedig valójában a Szűz csillagjegyűek azok. Intelligens vagy, barátságos, hűséges és melegszívű, akire bármiben lehet számítani. Tehát egy olyan szériára van szükséged, ami a női barátság erejéről szól. Mint például a Grace és Frankie (Grace and Frankie). Cosmo-becsszó, hogy hatalmasakat fogsz kacagni rajta! De még jobb, ha a BFF-eddel kezded el nézni…

Mérleg

Az igazságérzeted lehetne a szupererőd: a te szemedben semmi nem lehet egyszerűen fekete vagy fehér. Legyen szó bármiről, alaposan megvizsgálod az összes létező nézőpontot, mielőtt ítéletet hoznál bárki felett. A Clickbaitnél keresve sem találhatnál jobbat magadnak, ugyanis a sorozat bőven ad neked okot a mérlegelésre.

Skorpió

A Skorpiók elképesztően szenvedélyesek, merészek és nem félnek beleállni a vitákba sem. Így valószínűleg hamar megkedveled majd A vezércsel (The Queen’s Gambit) főhősét, Beth-et, aki mindent megtesz azért, hogy elérje az álmát, azaz a csúcsra törjön sakkozóként. A széria közben azt is bemutatja, hogy milyen, ha a szenvedély függőségbe fordul, vagyis a történetből mindenképpen levonhatsz majd pár tanulságot.

Nyilas

Hála a magabiztos természetednek, téged tényleg semmivel nem lehet zavarba hozni. De az önbizalmad mellett az empátiád is kiemelkedő: ezt a két tulajdonságodat vették filmbe a csillagok is, amikor a Szexoktatás (Sex Education) sorit javasolták neked. A szívmelengető dramedy a fiatal felnőttek szerelmi életét boncolgatja, miközben elég sok praktikus tippet is hoz a szexről és a szexualitásról.

Bak

A Bakok kitartóak, fegyelmezettek, intelligensek és keményen küzdenek a céljaikért – csak úgy, mint a Nagy Katalin – A kezdetek (The Great) széria főhősnője. Azért csak a karaktert említjük, nem pedig az orosz cárnőt, mert a sorozat eléggé elrugaszkodott a valóságtól, tehát nem tudjuk, mennyire alapozták a tényekre a személyiségét. De az fix, hogy a forgatókönyvírók által megalkotott Nagy Katalint imádni fogod.

Vízöntő

A prioritási listád élén mindig a családod áll és bármit a világon megtennél értük. De a humor, a nevetés is fontos szerepet tölt be az életedbe: még szerencse, hogy ezt a két dolgot összegyúrták neked egy sorozatba. A Modern család (Modern Family) vígjáték sorozatról beszélünk, amiből vicces, mégis fontos leckéket kaphatsz az elfogadásról, az összetartásról és a szeretetről.

Halak

Kreatív vagy, intuitív, álmodozó és mindent a szívedre veszel: azaz pontosan olyan vagy, mint a Valeria főszereplője, aki arról ábrándozik, hogy egyszer sikeres írónő lesz. (Illetve persze egy Víctor nevű srácról is.) A főhősnő mindig a BFF-jeihez, Carmenhez, Lolához és Nereához fut vigaszért, amit szintén könnyedén átérzel majd, hiszen a barátok számodra is a családot jelentik. A Víctort alakító Maxi Iglesiasról pedig tényleg álmodozni lehet.

Más téren is döntésképtelen vagy?

Még több

Horoszkóp