Horoszkóp, December 23., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 23-án is!

Horoszkóp, December 23., Csütörtök

Kos 

Ma jössz rá, hogy az egyik barátnődnek elfelejtettél meglepetéssel készülni! Nyugi, nincs semmi gond, válassz neki olyan meglepetést, ami így is átadható, például színház- vagy koncertjegyet.  

Bika 

Óriási takarításba fogsz, mert szerinted az ünnep csak akkor lehet jó, ha az utolsó porszemet is száműződ a lakásból. Ha megengednéd a barátodnak, hogy segítsen benne, akkor hamarabb végeznél vele! 

Ikrek 

Mivel a szentestét mindig a családdal ünneplitek, ezért már ma óriási a felfordulás a konyhádban. Amit csak tudsz, azt próbálod előkészíteni a közös ebédre vagy vacsorára, de ennek pont nem erről kell szólnia, szóval ne vállald túl magad. 

Rák 

Neked nagyon fontos, hogy az ünnep áldott, békés hangulatban teljen, ezért mindent bevetsz már ma, hogy a következő néhány nap csodásan teljen. Hidd el, mindenki értékeli a hozzáállásod, még ha nem is mondják! 

Oroszlán 

Aki az utolsó pillanatra hagyja az ajándékok beszerzését, az ne csodálkozzon azon, ha belefullad a tömegbe. Ha mégis zavar a sokaság, inkább próbálj meg kisebb boltokat felfedezni, az talán egy fokkal elviselhetőbb lesz. 

Szűz 

Ma még sajnos dolgoznod kell, de szerencsére ez már inkább csak aktatologatás, nem pedig tényleges munka. Ha a kollégáid benne vannak, akkor tartsatok egy nagy közös ebédet, aztán menjetek haza! 

Mérleg 

Olyan mázlista vagy, hogy az ajándékcsomagolás közben feltűnik, hogy az egyik meglepetésed selejtes. Rögtön nyakadba is veszed a várost és sikerül kicseréltetned, így neked már jól indul a karácsony. 

Skorpió 

Legszívesebben már ki sem másznál az ágyból, hanem végig aludnád a napot, csakhogy minél hamarabb szenteste legyen. Ha teheted, nézz egész nap ünnepi filmeket, az majd segít, hogy gyorsabban teljen az idő! 

Nyilas 

Az élet úgy hozza, hogy akaratodon kívül jót cselekszel mással, és rögtön vissza is kapod a kedvességet egy olyan családtag személyében, akivel lehet, hogy már évek óta nem beszéltél. 

Bak 

Mindenki tudja, hogy te vagy a munka hőse, de senki nem várja el, hogy még ma is 110%-on pörögj. Nyugodj meg, a munka megvár az ünnepek után is. Inkább menj haza és kezdd el az ajándékokat becsomagolni. 

Vízöntő 

Igazi Grincsként viselkedsz, mert kis híján kiderül, hogy milyen nagy meglepetéssel készültél az egyik szerettednek. Lehet, hogy furcsán fog a dolog kijönni, de holnap minden értelmet nyer majd, és akkor a viselkedésed is magyarázatot kap. 

Halak 

Nem úgy sikerül a karácsonyi süteményed, ahogyan azt eltervezted, ami miatt teljesen kiborulsz. Nyugi, senkit nem fog érdekelni, hogy esetleg a bejgli teteje szétnyílt, vagy hogy a hókiflid nem lett elég havas, ettől az ízük még mennyei. 

Még több

Horoszkóp