3 csillagjegy, aki ma nagyon fontos hírt kap

A csillagok karácsonykor sem pihennek ám, és ezt ma három csillagjegy fokozottan megtapasztalhatja.

3 csillagjegy, aki ma nagyon fontos hírt kap

Nehéz úgy elengedni magad, még karácsonykor is, amikor a szíved legmélyén mindennél jobban foglalkoztat valami. A jó hír, hogy bizonyos csillagjegyek számára sorsdöntő lesz ez a mai nap, ami a fontos híreket illeti. 

Nyilas

Még nem vagytok abban a fázisban, hogy kimondjátok, alakul köztetek valami, viszont ma kapsz néhány egyértelmű utalást rá, hogy mennyit jelentesz a másiknak. Például annak ellenére, hogy itt a karácsony, folyamatosan megtalál majd és kedves üzenetekkel bombáz. Mi ez, ha nem egy gondosan becsomagolt meglepetés, ami az érzelmeit rejti? Ne legyél visszafogott és ne is taktikázz, ha viszonzásról van szó. 

Kos

A főnököd nagy elhatározásra szánja el magát karrier fronton, amit te csak folyosói pletykákból hallasz. Frusztrál, hogy nem tudsz a részletekről, mert olyan, mintha nem számítana rád. Ma viszont kiderül, hogy ez nagyon nincs így, sőt: kulcsfontosságú szereped lesz a részletek kitalálásában és lemenedzselésében. Élvezd ki, hogy végre eljött a te időd, de azért éld meg a karácsonyt is. 

Oroszlán

Zöld utat kap egy olyan projekted, amit már hosszú hónapok óta dédelgetsz magadban, viszont nem láttál rá túl sok esélyt, hogy sikerüljön. Viszont többen is fantáziát látnak benne(d) és mindent megtesznek, hogy győztesként jöhess ki a dologból. Az megvan, hogy még sosem álltál ennyire közel ahhoz, hogy egy igazán fontos álmot is valóságra válts?

Mutatjuk, mi vár rád még decemberben: 

Még több

Horoszkóp