Nagy karácsonyi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a karácsony többi napján? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 24-én is!

Nagy karácsonyi horoszkóp

Kos

Nem tudsz kiigazodni a családodon, ami annyira felhúz, hogy legszívesebben hazamennél, mintsem, hogy együtt töltsd velük a karácsonyt. Nyugi, lesz ez még jobb, csak olyan régen láttak, hogy szeretnék, ha tökéletes lenne az alkalom, ezért nem hibáztathatod őket!

Bika

Nosztalgikus hangulatban fog telni a mai nap, a régi emlékek szinte elárasztanak, még azt sem kizárt, hogy néhány könnycseppet is elmorzsolsz titokban. Mindez azonban nagyon jól fog esni a lelkednek, úgyhogy élvezd ki minden percét!

Ikrek

Nem is te lennél, ha az utolsó pillanatban még nem kellene valamiért elugranod, mert hiányzik a családi karácsonyhoz. Ha nem akarsz a tömegben tolongani, akkor vagy nagyon korán indulj el, vagy egy kisebb boltot keress fel, így elkerülheted a bosszankodást. A nap további része már szuperül fog telni.

Rák

A családod nem hagyja, hogy bármit csinálj, így az egész napot pihenéssel és feltöltődéssel töltheted, sőt, még egy kiadós délutáni szieszta is kilátásban van. A hétvége is pontosan ugyanígy zajlik majd, így végre kipihenheted az év végi hajtás okozta stresszt.

Oroszlán

Úgy pattan ki szenteste napjának reggelén a szemed, mint a gyerekeknek. Ajándékot csomagolsz, bömbölteted a karácsonyi zenét, mindent bevetsz, ami eltereli a figyelmedet arról, hogy hány óra van még az ajándékozásig. A hangulatod a családodra is hamar átragad.

Szűz

Kicsit nehezen indul az ünnep, aminek köze lehet ahhoz, hogy a barátod és a családod csak ritkán találkozik, de nyugi, nem kell aggódnod. Minden rendben lesz, és oda-vissza imádni fogják egymást. A végén úgy fogod érezni, hogy ennél jobb karácsonyod még sosem volt!

Mérleg

Semmi nem tudja elrontani az ünnepedet, még az sem, ha nem a terveid szerint alakulnak a napok, ugyanis minden eshetőségre készültél B-tervvel. Nincs az a probléma, amit ne tudnál egy kis átszervezéssel kibogozni, ami teljesen meglepi és egyúttal megnyugtatja a családodat. 

Skorpió

Igazán idilli módon indul a hétvége, amit a párodnak köszönhetsz, aki próbál a kedvedben járni. Innentől már nem is kérdéses, hogy maga az ünnep is jó hangulatban telik majd, sok evéssel, vidámsággal és nevetéssel és természetesen csini outfitekkel.

Nyilas

A nagy családi karácsonynak az az egyetlen hátránya, hogy mindenki egyszerre beszél, és senki nem hallja meg a másikat, de téged ez nem zavar. Sőt, kifejezetten örülsz, hogy végre együtt tudtok tölteni néhány ilyen napot. Neked ettől karácsony a karácsony.

Bak

Általában mások alkalmazkodnak hozzád, de most itt az ideje, hogy te is megpróbálj picit belesimulni a környezetedbe, hidd el, nem olyan nagy dolog ez, mint amilyennek tűnik. Ráadásul te is jobban fogod érezni így magadat, és picit lazábbra veheted a figurát.

Vízöntő

Évek óta a megszokott karácsonyi rituálé szerint tartottátok az ünnepet, de ez most picit változhat. Kár ezen keseregned, inkább teremts egy olyan hagyományt, amit ezentúl ugyanúgy minden évben megtarthattok a többivel együtt. Nagyon jó érzés lesz, hogy te is hozzátettél valamit az egészhez.

Halak

Nagyon vártad már ezt a néhány nap nyugit, még azt sem bánod, hogy ez nem feltétlenül jelent 100%-os pihenést, ugyanis a családod közelsége feltölt energiával. Ennek pedig minden pillanatát kiélvezed és azt kívánod majd, bárcsak sosem érne véget.

Még több

Horoszkóp