Ennek a bűnös szokásnak nem tudsz ellenállni a csillagjegyed szerint

Akár bevalljuk, akár nem, mindannyiunknak van ilyen!

Ennek a bűnös szokásnak nem tudsz ellenállni a csillagjegyed szerint

Emlékszel arra a részre a Szex és New Yorkból, amikor Carrie összeköltözik Aidannel és a pasija ÁLLANDÓAN arról faggatja, hol járt és mit csinált? Pedig Carrie néha csak magányra vágyna, na meg a titkos szingli viselkedésére: sós kekszet szeretne enni szőlő krémmel a konyhában ácsorogva, miközben divatlapokat olvasgat. Tagadhatjuk, de akkor is tény: mindenkinek van valamilyen bűnös szokása és a horoszkópunk le is buktatja ezt!

Kos

Jobb, ha senki sem ellenkezik veled, amikor úgy gondolod, hogy igazad van, mert egyszerűen képtelen vagy leállni addig, míg mindenki el nem fogadja az álláspontodat. Ebben mondjuk pont kapóra is jön a szenvedélyes, tüzes, harcos természeted… Egy szó, mint száz, ha valaki nem ért veled egyet, már elő is kapod a telefonodat, hogy megerősítést kérj a Google-től.

Bika

Kétség sem férhet hozzá, hogy elképesztően kifinomult az ízlésed – éppen ezért te vagy a barátaid két lábon járó étterem-katalógusa. A skill persze hasznos, a gond csak az, hogy a self-care jegyében néha túlságosan is sokszor megjutalmazod magad a kedvenc boroddal, csokiddal, vagy sütiddel. Úgy vagy vele, hogy ez jár neked – ami igaz is, csak ne felejtkezz el a mértékről!

Ikrek

Te vagy az állatöv szociális pillangója, aki mindent IS tud mindenről és mindenkiről. Ez lehet az oka annak is, hogy képtelen vagy ellenállni a binge-zésnek, ha felfedezel egy botrányesélyes reality műsort. Rajongsz a balhékért és a pletykákért, szóval téged minden valóságshow azonnal magába szippant.

Rák

Ha az érzéseidről van szó, akkor eléggé zárkózott vagy és tényleg csak kevés ember előtt tudsz megnyílni. Időről időre viszont neked is szükséged van arra, hogy levezesd a feszültségedet és ilyenkor aztán nem szabsz gátat a panaszáradatnak. Úgyhogy sok szerencsét annak, aki közbe akarna szólni, amikor éppen a sérelmeidről mesélsz.

Oroszlán

Nemcsak a reflektorfényben, hanem a vakuvillogásban is szívesen sütkérezel. Imádod, ha mindenki rád figyel és eszedben sincs a háttérbe húzódni. Ezért van az, hogy bárhová is mész, nem távozol addig, míg nem csináltál magadról néhány új szelfit. Vagyis inkább többet, hogy biztosan legyen köztük egy tökéletes, amit mindenki megdicsér majd.

Szűz

A végletekig maximalista vagy – és egyáltalán nem csak a munkádat illetően. Még az olyan mindennapos apróságokban is a tökéletességre törekszel, mint egy üzenet megírása. Te SOHA nem nyomsz rá meggondolatlanul a küldés gombra, mert a biztonság kedvéért még átolvasod párszor – azaz inkább sokszor. Minden egyes szót kianalizálsz, nehogy félreérhető legyen bármelyik sorod is. Arról pedig ne is beszéljünk, meddig agyalsz, ha olyannal chatelsz, aki tetszik neked.

Mérleg

Folyamatosan az egyensúlyra és a békére, törekszel, ezért mindig téged hívnak közvetítőnek, ha konfliktus merül fel. Így általában mindenkihez extrán közel állsz a baráti társaságodban, ami természetesen szuper, de! Emiatt hajlamos vagy átvenni mások szokásait, különösen az öltözködést illetően. Tehát, ha a BFF-ed éppen nem találja a kedvenc szoknyáját, az azért (is) lehet, mert kölcsönvetted tőle és elfelejtetted visszaadni…

Skorpió

Sosem játszol szerepeket és kikéred magadnak, hogy bocsánatot kérj azért, aki vagy. Más talán ezt tenné, de te még a sötét oldaladat sem rejtegeted: ez pedig nem más, mint hogy egyszerűen muszáj követned az exeidet. Látni akarod, mi van velük és időnként akarva-akaratlanul is összeméred, hol tart egymáshoz képest az életeteket a szakítás óta.

Nyilas

Elsőként mondasz igent bármilyen utazásra: sőt, a barátaid talán még be sem fejezhetik a kérdést, te már keresed is a legkedvezőbb árú repjegyet. Nagyon nem szeretsz egyhelyben ülni és az sem zavar, ha bőröndből élsz. Ám a legtöbbször túlzásba esel a csomagolással és a „biztonság kedvéért” teletömöd a táskádat olyan cuccokkal, amikhez utána hozzá sem nyúlsz… Az tuti, hogy te egy háromnapos utazásra is egy hétre elegendő ruhát pakolsz el magadnak, mert KI TUDJA, mi történhet.

Bak

Az ambíciód nem ismer határokat és keményen dolgozol az álmaidért, így értelemszerűen te vagy a legjobb abban, amit csinálsz – és azt akarod, hogy ezt a világon MINDENKI meg is tudja. Szeretsz büszkélkedni a sikerélményeiddel, ami gyakran dicsekvésbe is átcsaphat… Persze nem akarsz te mindenből versenyt csinálni, de ha az lenne, és nyernél (márpedig nyernél), akkor arról nyilvánvalóan beszélni is fogsz.

Vízöntő

A rajongásig szereted a családodat és a barátaidat, de a legfüggetlenebb csillagjegyek egyikeként a térre is hatalmas szükséged van. Ezért történhet meg az, hogy időről időre még a BFF-jeidet is képes vagy ghostingolni. Azért hosszú időre sosem tűnsz el a szemük elől, de az fix, hogy téged így kell elfogadniuk.

Halak

Nem nehéz rájönni, mi a legbűnösebb szokásod: az álmodozó természeted miatt szívesen töltesz időt az álomvilágban. Ezt pedig hogyan teheted meg a legegyszerűbben? Igen, úgy, ha az átlagosnál ezerszer többet alszol. De még ha fel is ébredsz, akkor is csak nehéz szívvel hagyod el az ágyadat, mert a valóság (vagyis a munka) egyáltalán nem olyan vonzó opció, mint a fantáziában lebegni…

Forrás: Sweety High

Még tovább képeznéd magad a horoszkópokból?

Még több

Horoszkóp