Horoszkóp, December 27., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 27-én is!

Horoszkóp, December 27., Hétfő

Kos

Most, hogy vége a karácsonynak, üresség lesz úrrá rajtad, de ez csak a szokásos búslakodás, ami, ha jobban belegondolsz, minden évben hatalmába kerít. Ha szeretnél tőle megszabadulni, csinálj valamit, ami feldob. 

Bika

Úgy érzed, egy pillanattal sem akarsz tovább várni az edzéssel, mert egyszerűen belefulladsz a sok maradékba. Azzal azért vigyázz, hogy ne egyik napról a másikra próbálj meg fitneszkirálynővé válni, nehogy lesérülj. 

Ikrek

Ha ma melóznod kell, nagyon jó hangulatban fog telni a nap. Mivel alig lesz bent valaki rajtad kívül, és munka fronton sem lesz túl sok dolgod, ezért nyugodtan csinálhatsz, amit csak akarsz. 

Rák

Te lepődsz meg a legjobban, hogy a főnököd semmittevésre biztat, hiszen ez nem jellemző rá. Ne akadékoskodj, hanem használd ki, hogy most ennyire jófej, és tegyél be valami filmet, hogy gyorsabban teljen a nap. 

Oroszlán

Eszedbe jut, hogy valami fontosat elfelejtettél elintézni, de a két ünnep ünnep között esélytelen, hogy egyről a kettőre juss vele. Szóval egyet tehetsz, megvárod, amíg január lesz.  

Szűz

Hosszú volt ez a néhány nap a családoddal, főleg azért, mert túl sokan voltatok, és mindenki egyszerre akart beszélni. Így még jól is esik, hogy ma csendes iroda fogad, lesz időd picit megnyugodni. 

Mérleg

A csillagjegyedhez méltóan mérlegre teszed az életedet, és számot vetsz arról, hogy mi minden történt veled az évben. Neked ez nagy segítség ahhoz, hogy 2022-t felkészülve tudd kezdeni. 

Skorpió

Alig ért véget a karácsony, te már a szilveszterre gyúrsz, mert óriási házibulit tervezel és szeretnéd, ha minden tökéletes lenne. Egy lista hasznos lehet a szervezés során, így biztosan nem marad ki semmi. 

Nyilas

Nagyon örültél, hogy a családod körében tölthetted az ünnepeket, és szívesen maradnál még tovább, de a munka hazaszólít. Még az a szerencse, hogy legalább nem kell bemenned az irodába, home office-ban is meg tudod oldani a feladatokat. 

Bak

Nehezen viseled, hogy szabadságon vagy, azt sem tudod, mihez kezdj a szabadidőddel. Menj, fedezd fel a várost, korcsolyázz, forralt borozz, vagy egyszerűen csak olvass, tévézz, mert neked is szükséged van kikapcsolódásra! 

Vízöntő

A karácsony elmúltával neked már azon jár az eszed, hogyan tudnál jövőre kitörni a korlátaid közül. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy pontosan megtervezed, milyen lépéseket fogsz tenni az ügy érdekében. 

Halak

Lehet, hogy a barátodnak dolgoznia kell a két ünnep között, ami miatt kicsit csalódott vagy, hiszen most egy csomó időt tudnátok kettesben tölteni. Kár ezen keseregni, ő sem szeretné, ha elpazarolnád ezt az ajándék szabadságot. 

Még több

Horoszkóp