Csillagjegyek, akiket a leggyakrabban kihasználnak egy kapcsolatban

Ha megtalálod magad a listákon, akkor ASAP jelöld ki a határaidat, különben visszaélnek a jóindulatoddal és a szereteteddel.

Csillagjegyek, akiket a leggyakrabban kihasználnak egy kapcsolatban

Van egy különösen jó okunk arra, hogy miért ássuk bele magunkat szívesen az asztrológiába. Ez pedig nem más, mint hogy a horoszkópunk számtalan dolgot elárul a kapcsolatainkról. Nemcsak azt, hogy kivel passzolunk össze a legjobban a csillagjegyünk szerint, hanem azt is, ki hajlamos a hűtlenségre – vagy, hogy kiből válhat a legjobb férj.

Hiszen mindannyian mások vagyunk: például biztosan hallottad már, hogy az Ikrek vagy a Nyilas jegy szülöttei állandóan a kalandokat keresik, míg a Mérlegek és a Bikák romantikára vágynak. Az Oroszlánok viszont leginkább a szerelembe szerelmesek. De az asztrológiából még az is kiderül, kiket lehet a legkönnyebben kihasználni egy románcban.

Úgyhogy mindenképpen érdemes megnézned, szerepelsz-e ezen a listán! Ha igen, akkor máris kezdheted meghúzni a határaidat és nem árt végre megtanulnod nemet mondani sem. Mert az ugyan oké, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, és ebben ezerrel támogatunk is, de nem hagyhatod, hogy a párod visszaéljen az igyekezeteddel.

Bak

Nincs nálad szorgalmasabb jegy az állatövben, de pont ez okozhatja a vesztedet egy románcban is. Sajnos hajlamos vagy a kapcsolatodat is úgy kezelni, mintha egy munka lenne: minden erőddel dolgozol azért, hogy működjön a viszonyotok és tényleg bármilyen szívességet bevállalsz a „siker érdekében”. Ám míg egy projekt esetében általában megkapod a visszajelzést a teljesítményedre, addig simán előfordulhat, hogy a partnered az idő múlásával egyre csak több elvárást támaszt feléd.

És ugye egy kitartó, munkamániás Bak nem ad fel semmit: főleg a szerelmét nem! Ha teheted, inkább elkerülöd a szívfájdalmat, ez az oka annak, hogy a végsőkig küzdesz – még olyan áron is, hogy közben kihasználnak. Ennek ellenére mégis azt tanácsoljuk, írd fel a fürdőszobai tükrödre a következőt: nem kell mindent megtenned a másikért csak azért, hogy boldoggá tedd. Különösen akkor kell nemet mondanod, ha ugyanezt a párod sem csinálná meg a kedvedért.

Halak

Szerencséje van annak, aki felkelti a figyelmedet, mivel tényleg bármit megtennél azért, akit szeretsz. A baj csak az, hogy az odaadásoddal vissza is lehet élni. Te ugyanis valóban mindenben szívesen alkalmazkodsz a partneredhez: a lényeg az, hogy ő boldog legyen. Észre sem veszed, ha kihasználnak, mert ha a párodról van szó, rózsaszín szemüvegen keresztül szemléled a világot. Próbálj meg tudatosabb lenni a viszonyaidat illetően és légy egy kicsit óvatosabb, ha a társad kér tőled valamit. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a szerelemről, pusztán a mérgező kapcsolatoknak kell búcsút intened. Jegyezd meg: a te örömöd éppen olyan fontos, mint a másiké.

Forrás: Bustle

Csekkoltad már ezeket a listáinkat is?

Még több

Horoszkóp