Horoszkóp, December 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 28-án is!

Horoszkóp, December 28., Kedd

Kos 

Mivel kábé te vagy az egyetlen gondolkodó ember jelenleg az irodában, ezért muszáj, hogy bevesd magad és egy picit segítsd a többiek munkáját. Tudjuk, hogy nem ezt tervezted a két ünnep között, de jó tett helyébe… 

Bika 

Legszívesebben ki sem dugnád egész nap az orrodat, ami teljesen érthető. Ha ma muszáj dolgoznod, akkor legalább próbáld elintézni, hogy home office-ból tolhasd, és ne kelljen a fél városon átbumlizni. 

Ikrek 

Valaki olyan segítséget kér tőled, amire szívesen mondanál igent, de már az elején érzed, hogy ez veszett ügy. Kellemetlen a rossz hír hozójának lenni, de fordított esetben biztos te is örülnél neki, ha őszinteséget kapnál. 

Rák 

Már most fogalmazgatod magadban a jövő évi fogadalmaidat, de nagyon vigyázz, nehogy túlvállald magad, különben egyiket sem fogod betartani! Inkább priorizálj, és azt a hármat emeld ki, amit tényleg fontosnak találsz. 

Oroszlán 

Nehezedre esik bevallani, ha hibázol, de ha nem akarsz vérre menő küzdelmet folytatni a pasiddal, akkor ideje, hogy vállald a tetted következményeit. Meg fogod látni, hogy ez jó érzés, az pedig ráadás, hogy őt is boldoggá teszed vele. 

Szűz 

Nagyon nehezen rázódsz vissza a dolgos mindennapokba, ami teljesen érthető, hiszen épp csak, hogy elmúlt karácsony. Az segíthet, ha konkrét célkitűzésekkel indulsz neki a napnak és meghatározod előre a részleteket. 

Mérleg 

Nem vagy benne biztos, hogy a barátoddal egy nyelvet beszéltek, de ezt csak úgy tudod kideríteni, ha konkrétan rákérdezel arra, ami frusztrál. Ne szívd fel magad, itt csak a józan belátás segít, a hangos vita nem. 

Skorpió 

Ha dolgoznod kell, akkor dobd be magad, mert valójában nincs sok tennivaló, de következetesség nélkül simán megcsúszhatsz vele. Ha chateléssel töltöd a napot, az pedig biztosan nem segít. 

Nyilas 

Jó pár elintéznivaló vár ma rád, de az a szerencse, hogy ezt nem kötelező körnek fogod fel, hanem értelmes tennivalónak az ünnepi semmittevés után. Kifejezetten élvezed, hogy végre intézkedhetsz! 

Bak 

Lehet, hogy valamiben eltér a véleményed a barátodétól, de kár lenne emiatt komolyan összeveszni. Még a legjobb párkapcsolatok sem mentesek a nézeteltérésektől, de épp ez teszi izgalmassá a dolgokat.

Vízöntő 

Te még mindig a karácsony hatása alatt vagy, nehezedre esik megemészteni, hogy a várva várt ünnep ilyen gyorsan véget ért. Talán, ha megpróbálnál valami teljesen hétköznapi dolgot tenni, az segítene kizökkenni ebből az állapotból. 

Halak 

Próbálod hasznos dolgokkal kitölteni a szabadidődet, de hamar a végére érsz a listának, amit összeállítottál magadnak. Ilyenkor egy jó könyv, vagy egy új sorozat biztosan nem hagy cserben! 

Még több

Horoszkóp