Horoszkóp, December 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 29-én is!

Horoszkóp, December 29., Szerda

Kos 

Azzal nincs baj, ha mindig többre vágysz az életben, ugyanis ez visz előre, de közben ne feledkezz meg azokról a dolgokról sem, amiket a jelenben birtokolsz. Ha még most számot vetsz ezekről, 2022-ben is elégedettebb leszel majd. 

Bika 

Kettősség van benned: egyrészt nagyon örülsz annak, hogy picit kettesben lehetsz a pároddal, másrészt viszont úgy érzed, hogy valami nem stimmel köztetek. Bármi is mondatja ezt veled, ne hessegesd el! 

Ikrek 

Érthető módon semmi kedved dolgozni, de szerencsére már tökélyre fejlesztetted, hogyan tudod elhitetni másokkal, hogy dolgozol, miközben valójában semmit nem csinálsz. Nehogy kiadd a titkot a kezedből! 

Rák 

Az a jó abban, hogy alig vagytok az irodában, hogy a főnökkel is sokkal kötetlenebbül lehet beszélgetni. Még az sem kizárt, hogy olyan dolgot is tisztázni tudsz vele, ami egész évben nyomasztott. 

Oroszlán 

Ha eddig még nem találtad ki, hol akarsz szilveszterezni, akkor ne várj tovább, csapj le a következő ajánlatra! Ez ugyanis nem csak egy szimpla parti lesz, hanem a lehetőség, hogy megismerkedj a nagy Ő-vel. 

Szűz 

Kicsit elveszett voltál az utóbbi időben, de hála a pihenésnek sikerült megfogalmaznod a benned rejlő kételyeket. Ez azért szuper, mert így 2022-re nyoma sem marad a bizonytalanságnak és újult erővel vághatsz bele a terveidbe. 

Mérleg 

Ha jövő évre ingatlanvásárlást tervezel, érdemes már most körbe nézni a piacon, mert így pontosabb képet kaphatsz, és ez lehet, hogy alapjaiban írja felül az elvárásaidat a tökéletes lakással kapcsolatban. 

Skorpió 

Kicsit félsz attól, hogy a barátodat kifaggasd a jövőképéről, ugyanis tartasz attól, hogy teljesen más lesz, mint amit te szeretnél. Kár előre aggódnod, mert tartogat néhány meglepetést, még az sem kizárt, hogy már a lánykérést tervezi. 

Nyilas 

Nagyon furcsa napnak nézel elébe, ugyanis derült égből villámcsapásként talál rád egy munkalehetőség, amiről 24 órád van dönteni. Mindenképp kérd ki mások tanácsát is, mielőtt igent mondanál. 

Bak 

Ne ma akard megváltani a világot, egyszerűen a szokásos utat járva végezd el a feladataidat, aztán tépj haza, mert nagy szükséged lenne a kikapcsolódásra! Senki nem fogja a szemedre hányni, hogy nem 110%-ban toltad végig a napod. 

Vízöntő 

Kissé szétszórt leszel ma, ami a főnöködnek és a kollégáidnak is egyértelmű lesz, épp ezért mindent meg fognak tenni azért, hogy segítsenek neked túlélni a napot. Ne felejtsd el megköszönni nekik a nagylelkűségüket! 

Halak 

Az ösztönöd ma azt súgja, hogy húzd meg magad, és milyen jól teszed! Bár alig vagytok néhányan az irodában, olyan konfliktus alakulhat ki, amibe a lehető legrosszabb ötlet lenne belefolyni.  

Még több

Horoszkóp