Horoszkóp, December 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 30-án is!

Horoszkóp, December 30., Csütörtök

Kos 

Ma rengeteg tennivaló vár rád, de olyan gördülékenyen mennek majd a dolgok, hogy ez szinte fel sem fog tűnni. A siker teljesen feltölt majd, nem lesz ma olyan ember, aki ezt a lelkesedést ki tudná belőled ölni. 

Bika 

Az emberi butaság sokszor az idegeidre megy, de ma különösen nehezen fogod viselni a környezetedet. Ha egy mód van rá, inkább maradj otthon, ha dolgoznod kell, akkor pedig vesd be a home office-t! 

Ikrek 

A kommunikációs képességeid ma szárnyalnak, úgyhogy bármit is szeretnél elintézni, annak most jött el az ideje. Annyira jól tudsz érvelni, hogy gyakorlatilag nem lesz előtted lehetetlen! 

Rák 

Nem kizárt, hogy a családod minden áron bele akar hajszolni egy olyan dologba, amit te nem szeretnél megtenni. Ha így érzel, akkor higgadtan, de nagyon egyértelműen tisztázd velük, mert addig nem fognak leállni. 

Oroszlán 

A belső békéd érdekében úgy döntesz, hogy a mai napot saját magadra szánod. Edzés, meditáció, pihenés, alvás – ma mindent bevetsz annak érdekében, hogy a holnapi szilveszteri bulin a legjobb formádat tudd hozni! 

Szűz 

Nagyon sikeres nap vár ma rád, kicsit olyan érzésed lesz, mintha valaki egyengetné az utadat és neked csak menetelned kellene előre. Adj érte mindenképp hálát, mert valószínűleg ma tényleg tenyerén hordoz majd a sors. 

Mérleg 

Ma legyél nagyon éber és figyelmes, mert olyan hibát véthetsz, ami más dolgokra is hatással lehet. Nyugi, nem kell ettől megijedni, egyszerűen arról van szó, hogy a szokásosnál is érdemesebb precíznek lenned. 

Skorpió 

Nagyon sok minden kavarog a fejedben, és úgy érzed, nem tudsz annyira elcsendesedni, hogy végre rendet rakj a gondolataid között. A legjobb lenne, ha sétálnál egy nagyot a természetben, ahol semmi nem tudja elvonni a figyelmedet. 

Nyilas 

A kényes döntéseket inkább hagyd máskorra, mert nem biztos, hogy ma mindent tisztán fogsz látni. Ez nem a te hibád, egyszerűen csak nem leszel minden információnak a birtokában, és ez ellehetetleníti az állásfoglalást. 

Bak 

Bármilyen munkahelyi pletyka jut a füledbe, ne add tovább senkinek, mert ha kiderül, hogy te is tudtál róla, az problémát jelenthet. Így viszont nyugodt szívvel letagadhatod, hogy te bármit is hallottál volna. 

Vízöntő 

A tegnapi szétszórtság után ma szinte megállíthatatlan vagy! Úgy érzed, hogy nincs az a kihívás, amivel ne tudnál szembenézni, a tettrekészséged már-már irigylésre méltó, lesz is valaki, akiben ez féltékenységet szül. 

Halak 

Egy barátnőd a tanácsodat kéri, de valójában fogalmad sincs róla, hogyan tudnál neki segíteni, mert alapvetően már azt sem érted, hogyan keverhette magát ilyen szituációba. Tedd azért meg, ami tőled telik! 

Még több

Horoszkóp