Horoszkóp, December 31., Péntek

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád az év utolsó napján? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 31-én is!

Horoszkóp, December 31., Péntek

Kos 

Nem volt épp sétagalopp ez az év, sokszor került eléd olyan akadály, amit nem éreztél fairnek, de ezek a szituációk mind ugyanazt bizonyították: nincs előtted lehetetlen. Ha ezt eddig nem akartad elhinni, akkor ideje, hogy megtedd, mert az új évben végre learathatod a munkád gyümölcsét. 

Bika 

Idén megtanultad, hogy ki az, akire minden helyzetben számíthatsz, és kik azok az érdekemberek, akik csak a veled való kapcsolatból akarnak profitálni. Most már nincs más dolgod hátra, mint a jövedelmező kapcsolatokat tovább építeni, minden mást pedig magad mögött hagyni, legyen szó melóról vagy szerelemről. 

Ikrek 

Az élet nem kínálta idén tálcán a sikert, mindenért kőkeményen meg kellett dolgoznod, de megérte! Olyan egzisztencia alapjait fektetted le az évben, amikre mindenki vágyik, most pedig végre eljön az időszak, amikor ki is élvezheted ezt, és átadhatod magad a kemény munka örömének. 

Rák 

Alapvetően odafigyelsz arra, hogy a munka és a magánélet balansza mindig meglegyen, de azért idén többször előfordult, hogy előbbi oldalára billent a mérleg. Az év végével azonban megint visszaáll minden a régi kerékvágásba, és sokkal nagyobb szerepet kapnak majd az életedben a család és a barátok. 

Oroszlán 

Sokat kivett belőled az év, valahogy még a pihenés sem feltétlenül azt jelentette, amit az elmúlt években. Ez rávilágít arra, hogy ideje lenne picit lassítani a tempón és olyan dolgokat is napirendre tűzni, amik háttérbe szorultak a megfelelni akarás kereszttüzében. 

Szűz 

A vírushelyzetnek köszönhetően a világlátásod 360 fokos fordulatot vett. Más kapott az életedben prioritást, mint korábban, épp ezért volt benned némi kétség a hogyan továbbról. Nem kell izgulnod, ahogyan éjfélt üt az óra, mintha felengednék a függönyt: mindent pontosan látsz majd magad előtt. 

Mérleg 

A karrierépítés mindig prior az életedben, de a 2021-es évben tényleg annyi minden történt körülötted, hogy nem pont ez volt a legfontosabb szempont, ami alapján a mindennapjaidat szervezted. 2022-től viszont ismét ez kerül fókuszba, méghozzá olyan elementális erővel, hogy mindenkit lenyűgözöl. 

Skorpió 

Nagyon sok bizonytalanság volt az életedben idén munka és szerelem fronton is, de apránként kikristályosodik, hogy pontosan merre vezet az utad. A tisztánlátásnak köszönhetően a mai nappal lezárhatod az életednek egy kérdőjelekkel teli fejezetét. 

Nyilas 

Eddig nem akart összeállni előtted a teljes kép az életedre vonatkozóan, ami borzasztóan frusztrált, mert kicsit úgy érezted, hogy csak feleslegesen veszteged a saját idődet. Viszont azzal, hogy éjfélt üt az óra, új lendületet kapsz, és a korábbi rossz érzésedet hátrahagyva számot vetsz saját magaddal. Döbbenetes felismerést tehetsz! 

Bak 

Picit hadilábon álltál az évben az emberi kapcsolatokkal, amin nem segített a vírushelyzet sem, ugyanis a szokásosnál is jobban elszigetelődtél. Szerencsére most fordul a kocka és olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amik alapjaiban változtatják meg az életedet. 

Vízöntő 

Tevékeny és termékeny időszak vár rád. Amit idén megalapoztál, azt jövőre végre cselekvés szintjén is megvalósítod, és bár biztos, hogy lesznek akadályok, megállíthatatlan leszel és úgy ugrasz majd át rajtuk, mint egy olimpikon rúdugró.  

Halak 

Idén többször is érezted a döntéseid kapcsán a bizonytalanságot, épp ezért nem is voltál róla meggyőződve, hogy a jó úton haladsz. Az új év viszont milliméter pontosan irányba állít, és szinte kézen fogva vezet el ahhoz a sikerhez, amit olyan régóta vársz már. 

Még több

Horoszkóp