2022 a tigris éve a kínai horoszkópban – Tudd meg, hogy mi vár rád!

A cikkünkből kiderül, mely évek szülöttei erősítik a Tigrisek táborát. Na meg azt is eláruljuk, mire számíthatsz 2022-ben, ha magadra ismertél a felsorolásunkban.

2022 a tigris éve a kínai horoszkópban – Tudd meg, hogy mi vár rád!

Ugyan mi már december 31-én elbúcsúztattuk 2021-et, a kínai asztrológia szerint február elsején, kedden köszönt be a holdújév. Ezeket mindig egy másik állatjegy uralja: míg tavaly a Bivaly dominált, addig idén a Tigrisé lesz a főszerep. Ez a jegy a harmadik a sorban a kínai állatövben és értelemszerűen 12 évente bukkan fel újra. Éppen ezért te is Tigris vagy, ha az alábbi évek egyikében születtél:

1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 vagy 2010

És képzeld, olyan hírességekkel osztozhatsz az állatjegyeden, mint II. Erzsébet brit királynő, Shawn Mendes, Lady Gaga, Leonardo DiCaprio, Victoria Beckham, Robert Pattinson, Joaquin Phoenix, Emilia Clarke vagy Megan Fox. Szóval egy eléggé elit klub tagja vagy! Ahogyan arra már a listánkból is rájöhettél, ti, Tigrisek egészen különlegesek személyiségek vagytok. A saját utatokat járjátok és nem akartok beállni egyetlen sorba sem. A magabiztosságotok irigylésre méltó: Semmitől sem féltek és a kihívások egyáltalán nem állíthatnak meg titeket.

Már csak azért sem, mert a határozottságotok és a kitartásotok elképesztő erővel hajt titeket előre a céljaitok eléréséért. Ja, és a legfüggetlenebb és legkalandvágyóbb jegyek közé tartoztok. (Úgyhogy nem lepne meg minket, ha a nyugati asztrológia szerint a Nyilas jegy szülöttje lennél…) Az elképesztő életerőtök mellett viszont van pár negatív vonásotok is: impulzív, lázadó a jellemetek és hajlamosak vagytok a hirtelen haragra is. Vagyis jobb, ha mindenki elkerül titeket, amikor robbantok.

Tigris a vízben

Az állatjegyekkel együtt öt elem (Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és a Víz) is állandó körforgásban van a kínaiak szerint: ezúttal a Víz lesz a meghatározó. (Ez a kombináció utoljára 60 éve, azaz 1962-ben fordult elő.) Ennek az elemnek van a legnagyobb kapcsolata az érzelmekkel. A víz az érzékenységgel, a kreativitással és a befolyásolhatósággal függ össze. Ami szuper hír, mert így a kapcsolataidban és a családi életedben szerencsés fordulatokra számíthatsz. Sőt, a karrieredben is – de természetesen csak akkor, ha teszel is érte.

De ha biztosra akarsz menni mázlifronton, akkor egy kicsit még rá is erősíthetsz a dologra: a zöld és a kék szín például pontosan ebben segíthet idén. A fehéret azonban kerülnöd kell! Az 1, a 3 és a 7-es számok szerencsét hozhatnak neked, a 4 és a 9 pedig nagyon nem. Úgyhogy már tudod, milyen napokra érdemes időzítened a fontos találkozóidat… Na és mit kell tiltólistára helyezned 2022-ben? Nos, oda kell figyelned a túlköltekezésről, különösen az ajándékokkal kapcsolatos túlzottan nagylelkűségtől!

Készülj fel, mert ez az időszak a heves érzelmekről, a kockázatvállalásról, a nagy döntésekről szól majd! Mindig is arról álmodoztál, hogy lesz egy kiskutyád, vagy pedig a karrierváltással szemezel régóta? Itt a tökéletes alkalom, hogy kilépj a komfortzónádból!

Vesd bele magad a nyugati asztrológiába is:

Még több

Horoszkóp