Ezért jelent a holdfogyatkozás fordulópontot az életedben

Nemcsak szemet gyönyörködtető jelenség, hanem szemléletformáló is.

Ezért jelent a holdfogyatkozás fordulópontot az életedben

A holdfogyatkozás több egy feltűnő égi jelenségnél: az asztrológiában úgy tartják, hogy befolyással lehetnek az életünk alakulására – meg általában a világra is. Tehát amikor a Hold a Föld árnyékába kerül, vörössé, narancssárgává, barnává válhat vagy akár teljesen el is tűnhet a szemünk elől. De, ami ennél is érdekesebb: fordulópontokat, összeomlásokat vagy drámai befejezéseket hozhat magával. Ám mielőtt kétségbeesnél: kizárólag olyan dolgokat idézhetnek elő, amelyeknek egyébként is meg kellene történnie. Szóval tulajdonképpen a karma csap le rád és kimozdít a komfortzónádból.

Persze minden csillagjegyre más és más hatással lehet, de van, ami mindenkire igaz. Például, nem számít, mikor születtél, ne lepődj meg, ha szentimentálissá válsz holdfogyatkozáskor, hiszen ezek a holdfogyatkozás ilyen hatással van az emberre: tudatosítja bennünk az idő múlását és felszínre hozhat olyan emlékeket és álmokat, amiket korábban mélyen eltemettünk magunkban. Jelentős változás idézhet elő az élethelyzetedben és a kapcsolataidban is. Ilyenkor az is előfordulhat, hogy megláthatod egy hozzád közel álló személy igazi arcát – ami sajnos egyáltalán nem fog tetszeni. Ez persze fájó tapasztalat, mégis hálásnak kell lenned azért, hogy végre nem a sötétben tapogatódzol és ezáltal elkerülheted a csalódásokat a jövőben.

Tükröm, tükröm…

Sőt, valójában minden olyan területre rávilágíthat, ami nem működik jól az életedben. Az ítélőképességedre viszont nem feltétlenül érdemes hagyatkoznod holdfogyatkozásról, mert könnyen cserben hagyhat. Ha döntened kell valamiről, adj időt magadnak arra (akár egy hetet is), hogy átgondold a következő lépésedet. Ha valaki javaslatot tesz neked, járd körbe az összes oldalról az ajánlatát: csak akkor fogadd el, ha minden téren pozitívnak tűnik az ötlet. Ahhoz, hogy a javadra fordíthasd ezt az égi jelenséget, alaposan tükörbe kell nézned. Tudnod kell, mire is van szükséged igazából. Ismerd fel, mi az, amiben eddig másoktól függtél érzelmileg vagy anyagilag és ez miben rongálhatta az önértékelésedet.

Ne aggódj, a Telihold minden már meglévő problémát felnagyít majd és azt is megmutatja, hogyan állíthatod vissza az egyensúlyt. A holdfogyatkozás végső soron pozitív befejezést hoz magával. Úgyhogy készülj, mert 2022. május 16-án és 2022. november 8-án éppen ilyen sorsdöntő égi jelenségben lesz majd részed…

Forrás: New York Post, Astrology Zone, Cafe Astrology

Beleásnád magad a horoszkópokba is?

Még több

Horoszkóp