Erre számíthatsz a szerelemben 2022-ben a csillagjegyed szerint

Tudd meg, mi vár rád ebben az évben, ha a szerelemről van szó! A csillagok sosem hazudnak!

Erre számíthatsz a szerelemben 2022-ben a csillagjegyed szerint

Mindennél jobban szeretnéd tudni, hogyan alakul 2022-ben a szerelmi életed? Nem kell tovább várnod, itt elolvashatod, mit üzen az univerzum a különböző csillagjegyeknek ezzel kapcsolatban! 

Bak

Kapcsolatban: Sok nehézséget tartogat neked ez az év, a párod hangulatingadozásai nagyon megviselnek majd. Ha igazán fontos neked, legyél vele extra türelmes!

Szingli: A 2022-es évben több rövidebb kapcsolatod is kialakulhat, azonban ezekből nem lesz mindent elsöprő szerelem.

Vízöntő

Kapcsolatban: Vízöntőként nem bírod, ha korlátok közé szorítanak, így könnyen lehet, hogy 2022-ben befigyelhet egy futó kaland a kapcsolatod mellett. Nem lenne jobb egyszerűen csak szakítani, ha nem a másik az igazi?

Szingli: A csilagjegy szülötteinek idén egyáltalán nem lesz kedve elköteleződni, mindennél jobban vágynak majd a szabadságra. A kalandok azért jönnek és mennek majd!

Halak

Kapcsolatban: Nagyon stabil alapokon nyugszik a kapcsolatod, ezért eljegyzésben, házasságban reménykedsz. Nem hiába, idén komolyat léphettek előre!

Szingli: Mindennél jobban vágysz a szerelemre, ami 2022-ben meg is érkezik az életedbe! Ráadásul váratlan irányból – lehet, hogy már most ismered az illetőt?

Kos

Kapcsolatban: Ez a kapcsolat sajnos nem az, amire mélyen legbelül igazán vágynál. Jobb lenne nektek külön, és ezt te is érzed. Mondd ki, hogy vége, és indíts minél gyorsabban tiszta lappal.

Szingli: Idén akár több alkalommal is azt érezheted majd, hogy szerelembe estél, a 2022-es év nagyon szenvedélyes lesz a számodra!

Bika

Kapcsolatban: Egy hosszútávú kapcsolat sosem könnyű, neked és a párodnak pedig nagyon nehéz akadályokat kell leküzdenetek idén. Tarts ki, megéri küzdeni!

Szingli: A csillagok azt jósolják, hogy idén nagyon szerelmes leszel, a nagy Ő valószínűleg a nyári hónapokban toppan be az életedbe.

Ikrek

Kapcsolatban: Csodaszép év lesz az életedben 2022! A kapcsolatod stabil, nincsenek egymás előtt titkaitok, ebben az évben csak egyre közelebb és közelebb kerültök egymáshoz.

Szingli: Végre megérkezik az életedbe az az ember, akit mindig kerestél! Minden kritériumodnak megfelel majd, ezen pedig még te magad is ledöbbensz majd!

Rák

Kapcsolatban: A 2022-es évben minden eddiginél szerelmesebb leszel a párodba, amit ő viszonoz is. Simán lehet, hogy a nyáron lánykérésre kerül majd sor, vagy már az esküvőnél tartotok?

Szingli: Nagyon vágysz már arra, hogy szeressenek és szerethess. Nem kell sokat várnod arra, hogy megérkezzen, akit keresel, 2022-ben eljön érted a lovagod.

Oroszlán

Kapcsolatban: Jobb lenne, ha nem bántanád tovább azt, aki szeret téged. Mélyen legbelül tudod, hogy nem vagy képes viszonozni az érzéseit, ezért inkább engedd el őt!

Szingli: Neked valahogy soha nem elég, ha csak egyvalaki szerelmes beléd, ezért 2022-ben is azon fogsz munkálkodni, hogy a lehető legtöbben beléd zúgjanak.

Szűz

Kapcsolatban: Idén nagyon komoly lépéseket tehettek előre a pároddal. Simán lehet, hogy összeköltöztök, esetleg lánykérés, esküvő lesz 2022-ben!

Szingli: A születésnapod környékén a legváratlanabb pillanatban fogsz megismerkedni azzal a személlyel, aki teljesen elcsavarja a fejedet. Ebből nagyon komoly love story lesz!

Mérleg

Kapcsolatban: Az egész éved azzal fog elmenni, hogy azon agyalsz, vajon ő-e az igazi. Ha ennyire nem vagy biztos a dolgodban, akkor megvan a válasz, nem?

Szingli: Szeretnél is kapcsolatot, meg nem is, mivel te magad sem tudsz kiigazodni magadon, a csillagok sem fognak tudni. Döntsd el, mire vágysz, és az univerzum megadja!

Skorpió

Kapcsolatban: Nagyon nehéz összeegyeztetned a munkát a magánélettel, ezt pedig a kapcsolatod sínyli meg a legjobban. Ha nem akarod őt elveszíteni, fektess a kapcsolatba több energiát!

Szingli: Nagyon úgy fest, 2022 végére olyan szerelmes leszel, mint még soha életedben! Ezt a titokzatos illetőt ráadásul jó eséllyel a munkahelyeden fogod megismerni…

Nyilas

Kapcsolatban: Idén meg kell tanulnod, hogyan legyél türelmesebb a másik feleddel. Nem eshetsz minden kis apróságért neki, mert ezzel csak elmarod magadtól.

Szingli: Benne van a pakliban, hogy idén egyedül maradsz, 2022-ben nem a szerelem lesz az életed központi témája, sokkal inkább a személyes fejlődésed.

Még több

Horoszkóp