Horoszkóp, Január 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 3-án is!

Horoszkóp, Január 3., Hétfő

Kos 

Egy új kolléga felbukkanása felborzolja a kedélyeket, ugyanis az első benyomás vele kapcsolatban finoman szólva sem lesz jó. Ne ess abba a hibába, hogy elsőre ítélsz, mert az első nap egy új helyen sosem egyszerű. 

Bika 

Megfogadtad, hogy ebben az évben a karrierépítés főszerepet kap nálad, de azért így az év első munkanapján nem különösebben töröd magad, úgy vagy vele, ráérsz még bedobni magad később is. 

Ikrek 

Nagyon nehezen kelsz fel és indulsz munkába az ünnepi pihenő után, de ez csak addig tart, amíg a kollégákkal nem isztok közösen egy kávét. Utána minden megy majd a régi kerékvágásban, sőt, még jobban is! 

Rák 

Nem tudtad a szünet előtt az összes projektedet lezárni, de mivel ma még egészen laza napra számíthatsz, így nincs nagy gond, bőven be tudod őket fejezni, és még egy kis pletykálásra is lesz időd odabent. 

Oroszlán 

Olyan lendülettel veted bele az évbe, hogy annak mindenki csodájára jár. Rengeteg ötleted van, és nem csak elképzelés szintjén, hanem konkrét tervekkel, ami másokra is nagyon inspirálóan hat. 

Szűz 

A kapcsolatod egy picit megszenvedte, hogy napokig össze voltatok zárva, de ez nem azt jelenti, hogy akkor most rögtön szakítani kell. Egyszerűen csak érdemes őszintén megbeszélni, hogy mi az, ami zavar a másik viselkedésében. 

Mérleg 

Az egyik barátnőd olyan hírrel jelentkezik, ami mindent kiver a fejedből. Persze nagyon örülsz a sikerének, de nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy te jobban megérdemelted volna. Ettől nem leszel rossz barát, nyugi! 

Skorpió 

Számodra az új év egyet jelent az új kezdettel, épp ezért ma az irodába beérve egy alapos rendrakással indítod a napot, mert fontosnak tartod, hogy ezentúl minden sokkal átláthatóbb legyen. 

Nyilas 

Már rögtön az első nap meetinget hív össze a főnök, de ne aggódj miatta, mert igazából csak gratulálni szeretne a tavalyi teljesítményedhez, sőt, nincs kizárva, hogy egy új ajánlattal is megtalál.  

Bak 

Végre elemedben vagy, hiszen újra dolgozhatsz! Azonban van különbség a munka szeretete és a sztahanovizmus között, szóval próbáld megtalálni a kettő közötti határvonalat, mert a magánéleted látja kárát, ha mindig a melót helyezed előtérbe. 

Vízöntő 

Téged nem abból a fából faragtak, aki egykönnyen feladja, úgyhogy nem ér különösebb meglepetésként, hogy a melóban máris nehézségbe ütközöl. Mi több, felszívod magad és csak azért is bebizonyítod, hogy rajtad semmi nem foghat ki. 

Halak

 

Túl sok mindenen szerettél volna változtatni, ez az oka annak, hogy az újévi fogadalmaid közül ma több is megdől. Ne hagyd, hogy ez elvegye a kedvedet, inkább nézd át, mi az a három legfontosabb, amit tényleg szeretnél már most elkezdeni! 

Még több

Horoszkóp