3 csillagjegy, akinek hatalmas megkönnyebbülést hoz majd ez a hét

Komolyabban ráfeszültél valamire, esetleg alig várod, hogy végre választ kapj egy fontos kérdésedre? Ez a hét mérföldkő lehet számodra a hónapban, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol.

3 csillagjegy, akinek hatalmas megkönnyebbülést hoz majd ez a hét

Alig indult el 2022, számodra mégsem tűnik egészen tiszta lapnak ez az év, mert még mindig van egy elvarratlan szál a tavalyi évedből? Vegyél nagy levegőt, próbálj meg nem ráparázni, majd engedd el gondolatban, amennyire csak tudod, a többit pedig bízd a csillagokra – egészen biztosan segítenek majd.

Ikrek

Azt hitted, lezártad a múltad, és kifejezetten üdítő volt az elmúlt néhány hónap, amikor váratlanul bekopogtat egy régi arc, akihez egyáltalán nincs kedved. Fontos, hogy nem kell feleslegesen udvariaskodnod, tisztán és egyértelműen fejezd ki a szándékod: ha valakihez/valamihez nincs kedved, akkor nem kell eljátszanod az ellenkezőjét. És hidd el, ez a szándék már önmagában nagyon erős és hatásos lesz.

Bika

Nem egészen tudod, hányadán állsz a sráccal, miután napok óta nem ír vissza egy átchatelt és érzelmileg nagyon intenzív időszak után, mostanra viszont annyira megunod ezt a bizonytalanságot, hogy legszívesebben megkérdeznéd, mi a baj. Várj még picit, ne gondolj rögtön arra, hogy becsaptak, vagy rád untak, simán lehet, hogy problémája van, amit szeretne csendben, egyedül rendezni. Néhány nap múlva jelentkezik, ne vedd el a kedvét azzal, hogy mogorván kérdőre vonod. 

Szűz

Versengő típus vagy, és hosszú ideje először ellenfeledre akadtál. Az illető nem válogat az eszközökben, te viszont szeretsz elegánsan és tisztán játszani, és ez most sem lesz máshogy. Bízz magadban, az erődben, a tudásodban, és abban a jó érzésben, ami átjár, az áskálódást és a kavarást pedig hagyd meg a másik oldalnak – nem sokra jut vele.

Mire számíthatsz a csillagoktól?

Még több

Horoszkóp