Horoszkóp, Január 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 4-én is!

Horoszkóp, Január 4., Kedd

Kos 

Eléggé megoszlik ma a figyelmed, nagyon sok felé kell koncentrálni, de amíg kéznél van a jegyzetfüzeted és a határidőnaplód, nem lehet különösebb baj. Mellette azért figyelj a kommunikációdra is! 

Bika 

Nehezen áll össze ismét a kép a munkahelyeden, mintha nem csak néhány napot, hanem egy egész évet kihagytál volna. Nyugi, nem te vagy az egyetlen, aki nehezen veszi fel ismét a fonalat. 

Ikrek 

Egész nap a szabi körül járnak a gondolataid, nagyon nehezen tudsz a melóra koncentrálni. Viszont, muszáj leszel belehúzni, ha nem szeretnél túlórázni, ebben segíthet, ha megpróbálod legalább az iroda zaját kizárni. 

Rák 

Az évkezdés mindenki számára egy nagy kérdőjel, ilyenkor még az is megkérdőjelezi, hogy jó helyen van-e, aki egyébként szereti a munkáját. Persze ettől érdemes átgondolni a lehetőségeidet, a lényeg, hogy ne dönts hirtelen felindulásból. 

Oroszlán 

Nagyon hamar felmegy a pumpa, még a legapróbb megjegyzés miatt is képes vagy felcsattanni. Ha teheted, ma inkább maradj home office-ban, így kisebb az esélye, hogy valakit akaratodon kívül megbántasz. 

Szűz 

Nem tudod úgy beosztani az idődet, ahogyan szerinted ideális lenne, aminek az a következménye, hogy egész nap csak kapkodsz. Még mielőtt kiborulsz, készíts magadnak egy feladatlistát, így sokkal jobban átlátod majd a dolgaidat. 

Mérleg 

Bárki is vezetett félre, hidd el, nem szándékosan tette, egyszerűen őt is rosszul tájékoztatták. Épp ezért felesleges emiatt panaszkodnod! Ha már így alakult, akkor inkább dolgozz azon, hogy megoldd a helyzetet. 

Skorpió 

Neked már most nagyon szuperül indul az új év, ugyanis egy régi vágyad teljesül karrier fronton, és év végén még nem gondoltad volna, hogy ez lehetséges. Mindenképp koccintsatok rá este a pasiddal! 

Nyilas 

Jobb, ha átértékeled a kollégáiddal való kapcsolataidat, mert akiről eddig semmi jót nem feltételeztél, azzal fogod idén leginkább megtalálni a közös hangot. És egy munkahelyi barát mindig jól jön! 

Bak 

Ha meg tudod oldani, hogy két munka között leugorj az edzőterembe, akkor tényleg szánj rá időt, és ne keress kifogásokat! A tested nagyon hálás lesz azért, ha kisebb megszakításokkal végzed el a dolgodat. 

Vízöntő 

Nagyon hamar beleéled magad valamibe, ami még csak ötlet szinten létezik. Nem arról van szó, hogy ne tervezz vele, de igyekezz a realitás talaján maradni, így nem érhet nagy csalódás.  

Halak 

Ha úgy érzed, hogy a munkádban nem tudsz kiteljesedni, és egyébként jó a viszonyod a főnököddel, akkor mindenképp beszélj vele róla, mert lehet, hogy sokkal jobb tanáccsal tud szolgálni, mint bárki más a környezetedből! 

Még több

Horoszkóp