3 csillagjegy, akinek a héten rendeződnek az anyagi problémái

Különösen karcsú bankszámlával indítottál idén? Akkor fellélegezhetsz, és veled együtt néhány csillagjegy, ugyanis az univerzum hamarosan optimalizálja a bevételeidet és a kiadásaidat is.

3 csillagjegy, akinek a héten rendeződnek az anyagi problémái

Kezeket fel, ha kissé túlköltekezted magad karácsonykor, és aggasztóan kevés tartalékkal vágtál neki a 2022-nek. Oké, akkor most nyugodj meg szépen, és használd a januárt arra, amire való: hogy minden szempontból erős alapokat adj az évednek – a csillagok anyagi szempontból is komoly segítséget nyújthatnak majd.

Ikrek

Tavaly már kaptál egy kisebb fizetésemelést, és mivel minden apróságot értékelsz. Viszont nem vagy kapzsi, így nem is mered elhinni, hogy járhat ennél többet. Márpedig a több lépcsőben beígért emelés második része hamarosan esedékes (ha eddig kimaradtál az elsőből, akkor csak tarts ki), a január számodra ugyanis minden értelemben egy stabil év megalapozásáról szól majd, és ebben kozmikus támogatóid lesznek.

Mérleg

Mindig irigyelted a pénzügyileg tudatos ismerőseidet, miután te többnyire reflexből költekezel, ha van miből. Az elmúlt egy év azonban arról szólt, hogy csiszolj ezen a tudatosságon, átgondold a kiadásaidat, és bár nem vagy egy Excel-lány, most végre összeáll a kép, és értelmét látod a dolognak. A január teszi majd fel a koronát az igyekezetedre, és a számok az egyenlegeden, ami még sosem volt ennyire csinos. 

Bak

Eddig szó szerint csak pakoltad a pénzt egy ötletedbe/vállalkozásba, viszont kitartó voltál, egyszer sem rengett meg a bizalmad, és ezt mindig értékeli az univerzum. Most végre sorra kapod majd a jeleket, igen, anyagi értelemben is, hogy megérte a kitartó munka. Azért egyelőre ne költs felelőtlenül, inkább élvezd ki, hogy bőven lesz tartalékod a következő időszakban. 

Nem találtad a csillagjegyed a listán? Nézd meg ezeken is:

Még több

Horoszkóp