Horoszkóp, Január 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 6-án is!

Horoszkóp, Január 6., Csütörtök

Kos 

Sikerül úgy intézned a délutánodat, hogy egy kis meglepetés vacsival készülj a párodnak, aki nagyra értékeli majd a figyelmességedet. Ennyire romantikus hangulat még karácsonykor sem uralkodott nálatok! 

Bika 

Amennyire nehezen indult be a hét, annyira pörög a mai nap. Mire felocsúdsz, szinte már vége is van a munkaidődnek és azon kapod magad, hogy bőven van még mit csinálni. Nyugi, az holnap is megvár! 

Ikrek 

A legjobb taktika, ha nem foglalsz állást. Mindegy, hogy két kollégád, a barátaid vagy esetleg a családod akar belőled valamit kicsikarni, ne avatkozz be, hagyd, hogy ők rendezzék le maguk között. 

Rák 

Már a hétvégi programokat szervezed, pedig megfogadtad, hogy nem fogod ennyire siettetni az idő múlását. Próbálj meg a jelenre koncentrálni, ebben egy nagy séta, vagy egy rövid meditáció is simán segíthet. 

Oroszlán 

Ha pénteken le akarsz lépni korábban, akkor most tedd oda magad, mert a feladatok egyre gyarapodnak és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nem látni, hol a vége. Talán, ha most megtolod, a hét utolsó napja lazább lesz. 

Szűz 

A lelkesedésed az újévi fogadalmadat illetően már most kezd alábbhagyni, de a barátnőd a megmentésedre siet és felajánlja, hogy csináljátok együtt. Fogadd el, mert az ő lelkesedése lesz a sikered záloga. 

Mérleg 

Nem akarsz senkit szándékosan megbántani, de az emberi butaságot nehezen tolerálod. Épp ezért próbáld meg a nyers véleményedet valami finom, pihe-puha köntösbe csomagolni, így elkerülheted a sértődést. 

Skorpió 

Nem kell folyton bizonyítanod, hogy mennyire jó vagy, amúgy sem várja el tőled senki. Tartalékold ezt az energiát azokra a projektekre, amik tényleg sokat dobhatnak a szakmai életeden.  

Nyilas 

Bármennyire nincs kedved hozzá, muszáj, hogy előhozakodj a pasidnak egy kényes témával. Valószínűleg nem ma fogjátok egy csapásra megoldani, de minél tovább húzod, annál bonyolultabb lesz elkezdeni. 

Bak 

Amit te alaposan megtervezel, azt a főnököd egyetlen tollvonással felülírja, így mindent újra kell szervezned. Ez nem a világ vége, és bőven marad időd így is mindenre, szóval kár lenne egész nap ezen kattogni. 

Vízöntő 

Álmodozó hangulatban vagy, nem kizárt, hogy nosztalgikus érzések kerítenek hatalmukba. Ezzel semmi baj nincs egészen addig, amíg nem a munka rovására megy az ábrándozás. Kézben tudod tartani? 

Halak 

Kicsit nyűgösen indul a nap, nem elég, hogy még csak csütörtök van, az időjárás is csak ront a kedveden. Ennek ellenére jól teszed, ha bemész dolgozni, mert útközben egy nagyon szuper kalandban lehet részed. 

Még több

Horoszkóp