Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos 

Szingli: Az egyik barátnőd olyan remek partit fog ki a randiappok valamelyikén, hogy te is azonnal bele akarsz vágni a dologba. Azért ne keseredj el, ha az első pár jelentkező nem lesz az igazi. 

Párban: Óriási tervekkel vágsz bele az új évbe, de a párod nem kifejezetten lelkesedik az ötleteidért. Ahelyett, hogy besértődnél rajta, kérdezd meg, ő mit szeretne, és hozzátok balanszba a dolgokat.

Bika 

Szingli: A hétvégére egy szuper randi van kilátásban, de valószínűleg nem ő lesz a nagy Ő, ebbe törődj bele. Ugyanakkor járj nyitott szemmel, mert nem tudhatod, hol fogsz valaki érdekesbe beleakadni. 

Párban: Némi bizonytalanságot érzel a pasidon? Akkor mindenképp ülj le vele beszélni, mert ez komoly dolog, nem szabad csak úgy a szőnyeg alá söpörni. Az új év remek időzítés a változtatásra! 

Ikrek 

Szingli: Úgy vagy vele, hogy te nem akarsz semmi rossznak az elrontója lenni, épp ezért nem zárkózol el a pasik elől, de most inkább a karrieredre fókuszálsz, nem vágysz komoly kapcsolatra.  

Párban: Lehet, hogy az előző évben nem minden alakult az elképzeléseid szerint kapcsolat fronton, de szívd fel magad és engedd el a múltat. A hétvége szuper lehetőséget kínál arra, hogy a jövőről gondolkodjatok. 

Rák 

Szingli: Nem igazán szeretnél a hétvégén kimozdulni, ami egyáltalán nem gond, de akkor használd arra ezt a néhány napot, hogy feltöltődj! Filmezz, olvass, meditálj, vagy csinálj, amit csak szeretnél! 

Párban: Nyugodt hétvége vár rátok, még azzal együtt is, hogy mindketten eléggé érzékeny, lelkizős hangulatban lesztek. Ugyanakkor pont ez segít hozzá ahhoz, hogy őszintén tudjatok egymással kommunikálni. 

Oroszlán 

Szingli: Volt valaki a szilveszteri bulin, aki mély nyomot hagyott benned? Akkor keresd meg, és írj rá, ahelyett, hogy naphosszat csak róla ábrándozol. Így legalább kiderül, van-e közös jövőtök. 

Párban: Olyan probléma adódik kettőtök között, ami teljesen ellentétes véleményeket szül, de ha nem akartok komolyabban összeveszni, akkor kénytelen leszel empátiával fordulni a barátod felé. 

Szűz 

Szingli: Ha te is azok közé tartozol, akiknek az ünnep nem kifejezetten a pihenésről szólt, akkor most dobd be magad, és engedd át minden porcikádat a lustálkodásnak! Mindenkire ráfér néha egy-két ilyen nap. 

Párban: A barátodnak nem volt egyszerű hete, ami abszolút kihat a kedvére még a hétvégén is, szóval dobd be magad, és próbáld meg felvidítani olyan programokkal, amiket biztosan élvezni fog! 

Mérleg 

Szingli: Nem tervezel előre semmit, de ha hívnak, akkor menj, mert szuper program van kilátásban. Ha mégis nyugisabban alakul a hétvége, akkor add át magad a rendszerezésnek – ha rend van körülötted, te is jobban érzed magad. 

Párban: Nincs semmi gond azzal, ha picit ráuntál a pasidra az ünnepek alatt, nem kell 0-24-ben állandóan együtt lennetek. Szóval szedd össze a barátnőidet, és csináljatok valami szuper programot közösen! 

Skorpió 

Szingli: Olyan randiban lehet részed a hétvégén, ami körülbelül csak a filmekben fordul elő, ennek ellenére bizonytalan vagy a srácban, mert úgy érzed rejteget valamit. És tényleg: azt, hogy mennyire tetszel neki! Engedd el a félelmeid! 

Párban: Azt gondoltad, hogy a 2021-es problémákat az óév búcsúztatásával magatok mögött hagyhatjátok, de azért a dolog nem ennyire egyszerű. Viszont, ha most kerestek rá megoldást, 2022 már sokkal szebben alakulhat. 

Nyilas 

Szingli: Egyik program éri a másikat, szinte csak azért jársz haza a napokban, hogy aludj egy nagyot. Bármennyire is élvezed ezt, azért arra figyelj, hogy a pihenésre is szánj időt, mert húzós hét elé nézel. 

Párban: Elegetek volt már a sok családi és baráti programból? Akkor zárjátok magatokra az ajtót és töltsétek a hétvégét édes kettesben. Amúgy is van mit bepótolnotok romantika terén, úgyhogy hajrá! 

Bak 

Szingli: Nagyon tetszik neked valaki, akit az egyik barátnődön keresztül ismertél meg, ő pedig veszi a bátorságot, és kerítőnőnek áll. Elsőre megijeszt a hozzáállása, de ez a legjobb dolog, ami veled történhet a hétvégén. 

Párban: Egy apró félreértéssel indul a nap, de csak rajtatok múlik, hogy csírájában elfojtjátok, vagy nagyobb feneket kerítetek neki, mint amekorrára rúg egyébként. Egymás meghallgatása sokat segíthet. 

Vízöntő 

Szingli: Elbűvölő, kedves és figyelmes az egyik kollégád, de jobb vigyázni vele, mert sajnos pont azt akarja elhitetni veled, hogy ő az álompasi. Ugyanakkor simán lehet, hogy mindezt a barátnője háta mögött teszi. 

Párban: Az új évet óriási fogadalmakkal kezded, amiből a párod rossz következtetést von le: úgy érzi, hogy már nem vagy boldog mellette. Siess, nyugtasd meg, hogy erről szó sincs, és még mindig odáig vagy érte! 

Halak 

Szingli: Úgy gondolod, hogy túlzottan is elkényelmesedtél a szabi alatt, ezért a hétvégét annak szánod, hogy kitaláld, milyen új szokásokat vezess be az életedbe, és még az edzőterembe is leugrasz! 

Párban: Rég volt már a kapcsolatotok annyira harmonikus, mint most. Ne agyalj azon, hogy ez vajon meddig tart, inkább add át magad az érzésnek és engedd a lelkedet kiteljesedni benne. 

Még több

Horoszkóp