4 csillagjegy, akinek a napokban teljesül egy fontos kívánsága

Nagyon vágysz valamire, de eddig úgy tűnt, elérhetetlen a számodra? Ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, van egy jó hírünk!

4 csillagjegy, akinek a napokban teljesül egy fontos kívánsága

Az utóbbi időben talán úgy tűnhetett, a legnagyobb vágyad valamiért elérhetetlen a számodra. 2022-ben azonban új energiák érkeznek feléd az univerzumtól, amik maximálisan támogatnak. Ha a következő csillagjegyek közé tartozol, erre fokozottan számíthatsz. 

Vízöntő

A Vízöntő jegyűek az utóbbi időben nagy érzelmi megrázkódtatásokat élhettek át, amit csak részben köszönhetnek annak, hogy különösen érzékenyek. Sajnos olyan dolgok történhettek az életedben, amik igazán megviseltek. Most azonban úgy tűnik, végre kitisztul az ég és valóra válhat az egyik legnagyobb kívánságod. Összeköltözést, eljegyzést, babát remélsz? Most összejöhet, csak ne rettegj a kudarctól!

Ikrek

Egy ideje már nem jött össze semmi sem úgy az Ikrek életében, ahogyan azt szerették volna. Amióta azonban 2022-t írunk, biztosan érzed a levegőben, hogy valami megváltozott. Az univerzum teljes mellszélességgel melletted áll, így csak rajtad múlik, milyen kívánságodat váltod valóra. Nem kell mást tenned, csak a lehető legtöbbször erre a dologra gondolni, elképzelni, érezni, milyen érzés, amikor megvalósul.

Rák

Nagy álmodozó vagy, ezért nem gyakran teljesülnek a kívánságaid. Ha azonban visszatérsz a realitások talajára és úgy fogalmazol meg valamilyen kívánságot, az univerzum meg fogja hallgatni a kéréseidet és elhozza neked. Fizuemelésre vágyakozol? Előléptetésre? Párkapcsolati boldogságra? Vagy beérnéd azzal a dögös kis piros cípővel, amit már annyiszor feldobált a telefonod? Fókuszálj a vágyadra és engedd megtörténni

Oroszlán

Oroszlánként a te kívánságod teljesülését nem adják ingyen, előbb meg kell tanulnod egy fontos leckét: türelmesebbé kell válnod. Ha sikerül erre egy kicsit jobban odafigyelned a napokban, a csillagok óriási jutalomban részesítenek érte és valóra váltják az egyik régi álmodat. Saját lakás, autó? Elsöprő szerelem? Egy nagyszerű külföldi utazás? Ez mind a tiéd lehet!

Nem tudod abbahagyni a horoszkópok olvasgatását? Itt találsz még:

Még több

Horoszkóp