3 csillagjegy, aki a héten óriási elismerésre számíthat

Ha nem erősséged a bókok fogadása, akkor készítsd fel magad, mert a héten bőven kijut majd belőlük!

3 csillagjegy, aki a héten óriási elismerésre számíthat

Most, hogy elkezdődött a január és a dolgok a helyükre rázódtak, minden visszatér a régi kerékvágásba. Azaz majdnem minden, ugyanis a következő csillagjegyek nagy elismerésre számíthatnak a következő napokban, még az sem kizárt, hogy anyagi fronton is egy kis pluszra tehetnek szert! 

Ikrek 

Nem voltál az utóbbi időben kibékülve magaddal, úgy érzeted, hogy voltál már jobb formában is, úgyhogy téged lep meg a legjobban, hogy valaki csak úgy szórja feléd a bókokat… Valaki, aki nem mellesleg odáig van érted, és úgy fogad el, ahogyan Mark Darcy tette Bridget Jones-szal. Szóval bármi miatt is érezted magad eddig rosszul, ideje, hogy elhidd neki, szuper vagy! 

Oroszlán 

Jó érzés, amikor az embert a közvetlen főnöke dicséri meg, de még jobb, ha a főnök főnöke, azaz a rangidős vezető veszi a fáradtságot, hogy elismerje a munkáját. Szerencsédre a napokban ezt saját bőrödön tapasztalhatod meg, ráadásul úgy, hogy arról az egész cég értesülni fog. Használd ki a reflektorfényt, elvégre keményen megdolgoztál ezért az elismerését!  

Skorpió 

Talán sokszor érzed azt, hogy a főnököd másokat jobban kitüntet a figyelmével, mint téged, de ez nem igaz, maximum úgy tűnik. Úgyhogy ne lepődj meg, ha szeretné az egész éves munkádat négyszemközt elismerni és honoráriummal is illetni, ő ugyanis pontosan látta, milyen keményen dolgoztál 2021-ben, és nem szeretné, ha ez szó és tettek nélkül maradna. 

Érdekel, mit mond rólad a horoszkóp? KATT!

Még több

Horoszkóp