Ezek a csillagjegyek túlságosan hamar lesznek szerelmesek

A következő csillagjegyek imádják a szerelmet. Olyannyira, hogy talán túlságosan is gyakran találja el őket Ámor nyila.

Ezek a csillagjegyek túlságosan hamar lesznek szerelmesek

Bika

A Bikák nagyon érzékenyek, elég egy gyengéd érintés, egy kedves mondat, és máris szerelembe esnek. Legalábbis elindul bennük az a bizonyos bizsergés. A csillagjegy szülöttei megbízhatóak, kitartanak a szerelem mellett.

Rák

Ha a Rákoknak valaki szimpatikus, elég lehet egy elkapott tekintet, és máris szerelmessé válhatnak. Könnyen kapcsolódnak más emberekhez, és teremtenek kapcsolatot másokkal. Alig várják, hogy valakivel szerelembe essenek, és mindent megtehessenek a párjukért. Emellett a jegy szülöttjei nagyon megbízhatóak.

Szűz

A Szűz jegyűek hűségesek és kedvesek – és ezt másoktól is elvárják. Az esetüknek is elég egy jól célzott pillantás ahhoz, hogy valaki iránt szerelemre lobbanjanak. Gyakran előfordulhat velük, hogy titokban szerelmesek és epekedve várják, hogy a kiszemeltjük is ugyanolyan szerelmes legyen beléjük. Nagy szívük van és kedvelik az embereket még annak ellenére is, hogy nagyon fontos a számukra, hogy ki mit gondol róluk.

Halak

Természetesen a Halak nem maradhat le a listáról, hiszen ők az érzelmek, az érzékenység és a romantikus álmodozás nagymesterei. Szeretik a művészeteket, a romantikát és a társasági életet. Egy hangulatos vacsora vagy múzeumlátogatás könnyen leveheti őket a lábukról.

Mérleg

A Mérleg számára a szerelem igazi függőség. Óriási félelmük, hogy huzamosabb ideig szerelem nélkül kell élniük, emiatt valódi társfüggők, egyik kapcsolatból menekülnek a másikba anélkül, hogy elegendő időt adnának maguknak egy megromlott kapcsolat elgyászolásához.  

Ikrek

Az Ikrek igazi hangulatemberek, ami a szerelmi életükre is kihat. Amilyen könnyen fellobban bennük a láng, ugyanilyen hamar ki is alszik. Mivel a szerelem érzése számukra alapszükséglet, ezért gyorsan újabb és újabb célszemélyek után néznek. Ahhoz, hogy valaki mellett huzamosabb időre is elkötelezzék magukat fontos, hogy a másik fél folyamatosan fenntartsa az érdeklődésüket.

Ha már horoszkóp, 2022-ben erre számíthatsz:

via

Még több

Horoszkóp