Horoszkóp, Január 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp, Január 10., Hétfő

Kos 

Olyan lehetőség talál meg, amit úgy szoktak emlegetni, hogy ilyen csak egyszer adódik az életben. Bármennyire is kecsegtető, azért ne dönts hirtelen felindulásból, alaposan gondold meg, megéri-e mindent felrúgni. 

Bika 

Ha a munkahelyed tele van idegesítő kollégákkal, a legjobb taktika, ha egyszerűen átnézel rajtuk. Lehet, hogy emiatt nem te leszel az első számú közönség kedvenc, de az is biztos, hogy egy csomó felesleges stressztől kímélheted meg magadat. 

Ikrek 

A pasiddal teljesen különböző úton jártok és attól félsz, hogy ennek szakítás lesz a vége. Erről szó sincs egyelőre, úgyhogy kár aggódnod, inkább oszd meg vele a félelmeidet, mert simán lehet, hogy ő is ezt érzi. 

Rák 

Olyan hírt kapsz a meetingen, amire nem igazán voltál felkészülve, de ne hagyd, hogy ez a dolog elrontsa a kedvedet. A legjobb elterelés, ha kivársz, és csinálod a feladataidat, ahogyan eddig is tetted. 

Oroszlán 

Egy furcsa pletyka kering körülötted, amit igencsak nehezen tudsz elhinni, épp ezért próbálsz a végére járni, hogy igaz-e. Szerencsére kiderül, hogy kacsa az egész, de úgy vagy vele, hogy a nyomozás megéri a lelki békédért. 

Szűz 

A megérzéseidre hallgatsz, és milyen jól teszed! Annak ellenére, hogy mindenki pont az ellenkezőjére akar rábeszélni, te merészen úgy döntesz, hogy a saját fejed után mész, és ezzel akkora gólt lősz, amit még a főnököd is emlegetni fog. 

Mérleg 

Ha úgy érzed, hogy ma picit alacsonyabb fordulatszámra kapcsolnál, az is rendben van, a lényeg, hogy megtaláld a lelki békédet. Ehhez akár egy rövidebb kirándulást is beszervezhetsz mondjuk a Duna-partra, az kitisztítja a fejed. 

Skorpió 

Új társaságba cseppensz, ami elsőre teljesen idegennek tűnik a számodra, de ahogy elkezditek egymást jobban megismerni, rájössz, hogy sokkal több közös van bennetek, mint gondoltad. Mindenképp alapozd meg ezeket a kapcsolatokat! 

Nyilas 

Az nem jó, ha te akarod a barátnőd problémáját megoldani. Tanácsot adhatsz, és segíthetsz neki a kivitelezésben, de egy az egyben ne vállald át a feladatot, máskülönben sosem fog belőle tanulni. 

Bak

 

Kénytelen vagy rögtönözni a kapcsolatodban, ami igencsak távol áll tőled, épp ezért a barátodat is nagyon meglepi, ugyanakkor örömmel is tölti el, hogy picit kimerészkedtél a komfortzónádon kívülre. Ez nagy dolog, ünnepeld meg! 

Vízöntő  

Ma csak akkor jutsz egyről a kettőre, ha nem kertelsz, hanem őszintén megmondod az igazat, akkor is, ha az fájdalmas és nem túl kedves. Később hálás leszel magadnak, ha most bekeményítesz! 

Halak 

Bármit veszel fel reggel, nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz. Mindenáron változtatni akarsz a megjelenéseden, elsőként kezdhetnéd egy szokatlan rúzzsal, már az is sokat dobhat a külsőn! 

Még több

Horoszkóp