3 csillagjegy, aki simán túllendül a következő napok káoszán

A következő csillagjegyek olyan könnyen siklanak át ezen a héten, mintha profi műkorcsolyázók lennének, pedig a hét nem kicsit lesz kaotikus.

3 csillagjegy, aki simán túllendül a következő napok káoszán

A bolygók picit megkergülnek a következő napokban, olyannyira, hogy a hét végére el is jön 2022-ben az első retrográd Merkúr. Ettől meglehetősen nagy lesz a káosz a héten, de az alábbi csillagjegyek bátran lehetnek optimisták. Nekik ugyanis sokkal könnyebb lesz átvészelniük a kaotikus energiákat, mint a többieknek – te köztük vagy?

Bika

Ezen a héten mintha egy ismeretlen erő tolna az új élmények felé. Legyél tudatos és dönts úgy, hogy szembenézel a rád váró kalandokkal, mert talán most jött el az ideje, hogy valamiben megváltoztasd a véleményed. De előtte egy kicsit fel kell ráznod az állóvizet. Próbálj ki valami szokatlant, tanulj valami újat. Rengeteg lehetőség rejtőzik benned, csak rá kell jönnöd, hogyan szabadítsd ki magad a megszokásból.

Szűz

Hogy te hogyan fogod érzékelni a hét kaotikusságát? Hát úgy, hogy te magad válsz a káosszá! Bizony, engedd el kicsit a mindig összeszedett és pontos énedet, és színezz a vonalon túl is! Így elérhetsz egy olyan áttörést, ami akkora katarzist ad majd neked, amilyenben régóta nem volt részed. Ne hagyd, hogy a szabályok megfojtsák a kreativitásod!

Bak

Nagyon komoly válaszút előtt állsz. De ahhoz, hogy jó döntést hozz, most az egyszer ne szedd szét a szitut darabjaira, hanem állj bele. Fogadd el a korábbi hibáidat és a kihívásokat, amik eléd gördültek. Ne írd le rögtön a kapott kártyákat, mert még mindig csak a játék elején vagy. És ha arra gondolsz, hogy feladnád, gondolj arra: lehet, hogy pont az a lap lesz az aduászod, amit eddig feleslegesnek ítéltél. Mély levegő. Menni fog!

Ez vár rád a horoszkópod szerint 2022-ben:

Még több

Horoszkóp