Horoszkóp, Január 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp, Január 11., Kedd

Kos 

Makacsul ragaszkodsz az elképzeléseidhez, egyszerűen tántoríthatatlan vagy, ha valamit elhatározol. Épp ezért mindent alárendelsz az újévi fogadalmadnak, ami miatt kemény kritika érhet. Csak azért se engedj belőle! 

Bika 

Elég negatívan állsz a mai naphoz, és ami frusztrál, hogy igazából te sem tudod, hogy miért. Zavarnak a kollégák, úgy érzed, csak hátráltatnak a melóban, de azért próbálj meg a lehetőséghez mérten kedves lenni. 

Ikrek 

Bármennyire is szeretnél, sajnos nem tudsz kimaradni egy barátnőd drámájából, de ez a munkádra is kihat, mert egész nap pittyeg, csörög, rezeg a telefonod, folyton üzenget neked. Fontos, hogy meghúzz egy határvonalat, különben sosem fog leállni. 

Rák 

Olyan kérdésre kapsz ma választ, ami már régóta foglalkoztatott, de ezzel végre több problémát is magad mögött hagyhatsz. Neked igazából ezzel indul be az új év, hiszen végre lekerül a nyomás a válladról. 

Oroszlán 

Az egyik kollégád közeledni próbál feléd, de nem tudod hová tenni a dolgot. Ameddig nem vagy biztos abban, hogyan tudnád ezt jól kezelni hosszú távon, kérj tőle időt, és ne engedj a flörtnek. 

Szűz 

Új lehetőséget kapsz a munkahelyeden, ami lehet, hogy előléptetéssel és fizuemeléssel is jár. Megnyugodhatsz, nincs a dolognak buktatója, bár lehet, hogy a kedvenc kollégáiddal többé nem dolgozhatsz együtt. 

Mérleg 

Kellemetlen helyzet alakul ki a melóban, ami igazából a legkevésbé a te hibád, de kicsit úgy érzed, hogy rád is neheztel emiatt a főnök. Ne próbálj magyarázkodni, ha lehiggad, ő is sokkal tisztábban fogja látni a helyzetedet. 

Skorpió 

Annak ellenére, hogy még csak kedd van, már most halálosan kimerültnek érzed magadat. Az a szerencséd, hogy egy lazább nap vár rád, úgyhogy kipihenheted magadat és lendülettel vághatsz neki a hét második felének. 

Nyilas 

Nem szereted, ha kritizálnak, akkor sem, ha azt amúgy építő jelleggel teszik, mert szerinted ez csak burkolt célzás arra, hogy nem végzed jól a dolgodat. Emiatt azonban kár egész nap stresszelni, olyan nincs, ami mindenkinek megfelelne! 

Bak 

Az élet rákényszerít arra, hogy kockáztass, pedig ennél távolabb semmi nem áll tőled. Szerencsére a lehető legjobban alakul a szituáció, és elgondolkodsz azon is, hogy talán többször kellene bevállalósnak lenned. 

Vízöntő 

Olyan dolog történhet ma személyes veled, ami borzasztóan zavarja az igazságérzetedet, és ennek hangot is adsz. Kapóra jön a sértettséged, mert a panaszod meghallgatásra talál és elindul a megoldás folyamata. 

Halak 

A higgadtságodra ma nagy szükséged lesz, mert több stresszes szituáció is kialakulhat. Ha engedsz a frusztrációnak, az nem oldja meg a feladatot, ellenben, ha nyugodtan átgondolod, az sikerre vihet. 

Még több

Horoszkóp