A csillagjegyedből kiderül, milyen menyasszonyi ruhát kellene választanod

Éppen az esküvődre készülsz, de egyszerűen képtelen vagy eldönteni, mit viselj a Nagy Napodon? Hiszed van sem, ebben az esetben bele kell ásnod magad az asztrológiába.

A csillagjegyedből kiderül, milyen menyasszonyi ruhát kellene választanod

Azzal már biztosan nem tudunk meglepni, hogy a horoszkópod befolyással lehet arra, mennyire könnyen illeszkedsz be egy új társaságba, milyen könyvet érdemes felvenned az olvasmánylistádra, de még ahhoz is köze lehet, melyik cica- vagy kutyafajta passzol leginkább a személyiségedhez. De abba talán csak kevesen gondoltak eddig bele, hogy a csillagjegyük fontos tényező lehet akkor is, amikor menyasszonyi ruhát keresnek a Nagy Napjukra. Hiszen annyi mindent figyelembe kell venni a tökéletes modell kiválasztásakor: például az évszakot, a helyszínt vagy a saját stílusodat is… Nem csoda, hogy ezek után lehetetlennek tűnik a döntés! Ilyenkor jön be a képbe az asztrológia, ami segíthet megoldani a dilemmát. Úgyhogy el is hoztuk neked, milyen menyasszonyi ruhát álmodtak meg neked az égi stylistok.

Tűz jegyűek (Kos, Oroszlán és Nyilas)

A Tűz jegyűek lazán bevállalnak egy-egy merészebb, lélegzetelállítóbb szettet is, mert szeretnek lenyűgözni másokat – és ettől még az sem riasztja el őket, ha ki kell lépniük a komfortzónájukból.

Menyasszonyi ruhák Tűz jegyűeknek

Menyasszonyi ruhák Tűz jegyűeknek (Fotók: Ekrem Serif Egeli/Getty Images)

A Kosoknak jöhetnek a pánt nélküli, picit mélyebb kivágású modellek, de a combig felhasított ruhákban is magabiztosan mozognak és természetesen mindenkit elvarázsolnak. Az Oroszlánok a hatásos belépőre törekednek, amit egy hosszú uszályos ruhával simán el is érhetnek, de azért néhány színes, extrém kiegészítő sem árt! A kalandvágyó Nyilasok akkor érzik magukat igazán jól, ha szabadon mozoghatnak, vagyis a szűk ruci náluk tiltólistás: a nem mindennapi, harangujjú outfit viszont nyerő választás, és a magassarkút is lecserélhetik lapos talpúra.

Föld jegyűek (Bika, Szűz és Bak)

A Bika, a Szűz és a Bak jegyűek a klasszikus eleganciában és a kifinomultságban hisznek, szóval a kísérletezés náluk teljesen ki van zárva.

Menyasszonyi ruhák Föld jegyűeknek

Menyasszonyi ruhák Föld jegyűeknek (Fotók: Stefania M. D’Alessandro/Getty Images)

A Bikák elég konzervatívak, tehát a menyasszonyi ruhájukat illetően nem kell túlgondolniuk a dolgokat. Egy testhez simuló, mégis visszafogott csipkés ruhában fantasztikusan érezhetik magukat. A Szűz jegyűeknek az A-vonalú szoknyák állnak a legjobban, amihez hozzácsaphatnak egy különleges ékszert is. A Bakoknál a hagyományos menyasszonyi ruha lehet a legjobb döntés (azaz bye-bye, puffos ujjak, túlméretezett szoknyák!), persze azért egy ízléses, mégis szexis fehérnemű befigyelhet alatta.

Levegő jegyűek (Ikrek, Mérleg és Vízöntő)

A Levegő jegyűek különleges benyomást akarnak kelteni, de ezt nem merészséggel, hanem egy innovatív megoldással valósíthatják meg.

Menyasszonyi ruhák Levegő jegyűeknek

Menyasszonyi ruhák Levegő jegyűeknek (Fotók: Ekrem Serif Egeli/Getty Images)

A Ikrek gondolkozhat két ruhában is: egyet a szertartásra és egyet a fogadásra. A másodikba már bele lehet vinni a játékosságot, például jó választás valamilyen múltidéző fazon. A Mérlegek szeretnek a saját szabályaik szerint játszani, ha a szépségük kihangsúlyozásáról van szó, vagyis náluk bármilyen stílus jöhet, amíg abban egyedinek és gyönyörűnek érzik magukat. Nem kell követniük semmilyen trendet – ők maguk teremthetik meg azt. A Vízöntők számára az esküvő egy csodálatos lehetőség arra, hogy megmutassák a lázadó énjüket: bátran félretehetik a fehér ruhákat és helyette inkább arany, rózsaszín vagy akár ennél is meglepőbb árnyalatú modellben is pózolhatnak.

Víz jegyűek (Halak, Rák és Skorpió)

Senki sem szentimentális annyira az esküvője napján, mint a Halak, a Rák vagy a Skorpió, éppen ezért nekik a romantikus irányt javasolják a csillagok.

Menyasszonyi ruhák Víz jegyűeknek

Menyasszonyi ruhák Víz jegyűeknek (Fotók: Stefania M. D’Alessandro/Getty Images)

A Halak jegy szülötteinek remekül áll egy sellő stílusú menyasszonyi ruha, de szóba jöhet, hogy valamiképpen belevigyék a szettjükbe a vizet, mint elemet – akár egy babakép színű cipellővel. A Rákok imádni fogják a fodrokkal vagy masnikkal díszített szetteket, a Hamupipőke stílust vagy a szív alakú nyakkivágást. Mivel a családjuk az első helyen szerepel a fontossági listájukon, így a kiegészítőket (a karkötőt vagy a brosst) kölcsönkérhetik az egyik szerettüktől is. A Skorpióknak pedig a rejtélyes természetükből adódóan a fátyol viselése tízből tíz pontos választás lehet, mert ezáltal fokozhatják a személyük körüli misztériumot. Na és a ruha? Az mindenképp legyen drámai hatású!

Forrás: Brides

Folytasd tovább az asztro-búvárkodást:

Még több

Horoszkóp